MayDay Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) Vrdžil je car. :DJu! Dosta mi creepy bilo ono sa testovima za trudnoću u fijoci.Naravno, Vini Pu mnooogo greši što ne gleda. Edited November 4, 2013 by MayDay
Feindouno Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Solidnih 20-ak minuta dok se nije pojavila Dejna .Stvarno su smorili za sve pare sa forsiranjem nje i majke joj koje treba da budu skroz marginalni likovi sad kad nema 1 Broudija.
Arkadija Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Sasvim solidna epizoda, naravno, ne računa se deo o porodici Brodi. Uopšte mi nije jasno kakvu koncepciju imaju sa nepojavljivanjem Nikolasa Brodija u 5 od 6 epizoda.?
Milosh76 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Odlaskom cerke njeno pojavljivanje ce se svesti na minimum, nadam seA to opet znaci da bi serija trebalo da se vrati osnovnoj temi - BrodijuSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ajant23 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 3orge, jesu li ti se dopali ovi izukrštani postovi po topicima?
Čutura Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 steta sto je izgleda to bilo to sto se njega tice, nadao sam se da ce batezda pd malo da zakuva :(
Arkadija Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ovo sada postaje ono šahovsko predviđanje 10 poteza unapred. Ko je veći strateg Sol ili Džavadi?Konačno je cela epizoda bila gledljiva i Dejna može slobodno u penziju.
Feindouno Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Dobra epizoda cim nema nikakvih trolova.Istina, preglupa je Dzavadijeva prica o tome ko je kome dao kljuceve od kola, kao da se ne mogu pomjeriti bez kljuceva nakon takvog 1 plana :isuse:Saul je dosta bijedan, nadam se da ce i Dzavadi da ga zajebe.
Milosh76 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Konacno dobra epizoda, pogotovo kraj i ubacivanje bubice oko Brodija.
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 no jel se povela diskusija ko je tatko?brodi, onaj baja, neko treći, ja pikiram na kvina...ne znam zašto, insekt™ mi kaže
Lrd Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 no jel se povela diskusija ko je tatko?brodi, onaj baja, neko treći, ja pikiram na kvina...ne znam zašto, insekt™ mi kažeNije mi palo napamet da dovodim u pitanje da je Brodi tata. Baš bih se iznenadio da je nešto drugačije.
djuras Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Nije mi palo napamet da dovodim u pitanje da je Brodi tata. Baš bih se iznenadio da je nešto drugačije.ja sam nekako shvatio da je proslo vise vremena otkad je brodi otisao, a ona moze biti trudna tek mesec-dva
Recommended Posts