November 4, 201311 yr Vrdžil je car. :DJu! Dosta mi creepy bilo ono sa testovima za trudnoću u fijoci.Naravno, Vini Pu mnooogo greši što ne gleda. Edited November 4, 201311 yr by MayDay
November 5, 201311 yr Solidnih 20-ak minuta dok se nije pojavila Dejna .Stvarno su smorili za sve pare sa forsiranjem nje i majke joj koje treba da budu skroz marginalni likovi sad kad nema 1 Broudija.
November 5, 201311 yr Sasvim solidna epizoda, naravno, ne računa se deo o porodici Brodi. Uopšte mi nije jasno kakvu koncepciju imaju sa nepojavljivanjem Nikolasa Brodija u 5 od 6 epizoda.?
November 6, 201311 yr Odlaskom cerke njeno pojavljivanje ce se svesti na minimum, nadam seA to opet znaci da bi serija trebalo da se vrati osnovnoj temi - BrodijuSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
November 11, 201311 yr steta sto je izgleda to bilo to sto se njega tice, nadao sam se da ce batezda pd malo da zakuva :(
November 11, 201311 yr Ovo sada postaje ono šahovsko predviđanje 10 poteza unapred. Ko je veći strateg Sol ili Džavadi?Konačno je cela epizoda bila gledljiva i Dejna može slobodno u penziju.
November 11, 201311 yr Dobra epizoda cim nema nikakvih trolova.Istina, preglupa je Dzavadijeva prica o tome ko je kome dao kljuceve od kola, kao da se ne mogu pomjeriti bez kljuceva nakon takvog 1 plana :isuse:Saul je dosta bijedan, nadam se da ce i Dzavadi da ga zajebe.
November 14, 201311 yr no jel se povela diskusija ko je tatko?brodi, onaj baja, neko treći, ja pikiram na kvina...ne znam zašto, insekt™ mi kaže
November 14, 201311 yr no jel se povela diskusija ko je tatko?brodi, onaj baja, neko treći, ja pikiram na kvina...ne znam zašto, insekt™ mi kažeNije mi palo napamet da dovodim u pitanje da je Brodi tata. Baš bih se iznenadio da je nešto drugačije.
November 14, 201311 yr Nije mi palo napamet da dovodim u pitanje da je Brodi tata. Baš bih se iznenadio da je nešto drugačije.ja sam nekako shvatio da je proslo vise vremena otkad je brodi otisao, a ona moze biti trudna tek mesec-dva