Weenie Pooh Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Za slučaj da sam to ja - neću. Odgledao sam prve dve epizode treće sezone, i ne mogu više. Ja volim da mrzim, ali mora bar nešto da mi se ponudi zauzvrat, neki performans, neko uzbuđenje, neka misterija, nešto. A ovako... kratak je život.
MayDay Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) Ti, ti. :D Dobro. Gledaću ja sad!Ha! Luther Mahoney u ovoj epizodi!! Edited October 14, 2013 by MayDay
Lrd Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Šta je, bre, ovo? Šta se ovde koj kurac dešava? 'Ajde, i ne mora da mi smeta još jedan krug Kerinog ludila™, ali kakav je ovo zaplet sa Brodijem? I kakav je ovo tempo serije, kakvi su ovo dijalozi, čemu sve ovo? Da nisam toliko retardiran, već bih batalio, ima toliko drugih serija. Sleeper Cell je izmislio život za ovo, po pitanju kako dubine karaktera tako i tretmana religijskog fanatizma, o zapletima da i ne govorimo.O, da. Sa ove distance, Sleeper Cell je izmislio sve za Homeland, bez ograđivanja odlična serija, uprkos ponekoj mani tu i tamo. Čak i kad pričaju na "balkanskom" nije strašno. A pogotovo mentalna manipulacija i sloboda odlučivanja.
Feindouno Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Broudijev arapski je gori od Travoltinog srpskog, mogli su bar da ga (glumca) nauce da molitvu kaze kako treba.Epizoda na nivou 3. sezone
djuras Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 nista mi nije jasno... zasto mu ne daju da ode? jasno je da nece da ga prodaju za pare. sta hoce koji moj onda?i zasto ga onaj pedofil navlaci na pajdishu? od kakve vrednosti je ikome najveci svetski terorista na pajdu? kako sam ja razumeo pajdo je tu da ga otupi i zadrzi u onom getua koji interes imaju da ga drze tu nemam pojma, ali kapiram da to i ne treba jos uvek da znamo
Feindouno Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Kapiram da je plan bio da stigne u Venecuelu i da je Keri prije nego sto je prsla javila ovima da stupe u kontakt i cuvaju ga dok se ona ne javi il' tako nesto. Navlace ga na dop ne bi li im bilo lakse da ga drze tu valjda
Milosh76 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) Drze ga dok neko ne odluci drugacije Teroristi, CIA, Keri... ko ce ga znatiPrve tri epizode su, nadam se, samo uvod u ludilo koje sledi Vec sledeca epizoda ce biti puno dinamcnija A sve se svodi na svenario koji bi trebalo da se zapetlja pa otpetlja... u cetvrtoj sezoni:DSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Edited October 14, 2013 by Milosh76
Arkadija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 A ko ga je upucao, zašto je ćelav i slično, uopšte nije bitno.Nadam se da razmišljanje nije na nivou malog Perice u pogledu kose, tj. da je neko pomislio da ga niko neće prepoznati ni u Kanadi i gde je sve već bio pre Karakasa, gde ga svako zna, jer se u Davidovom tornju, prate samo svetske vesti
mammy two shoes Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 meni luter mahoni sa svojim glumatanjem i idiotskim dijalozima ide na živce skoro kao brodijeva ćerka
djuras Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 meni luter mahoni sa svojim glumatanjem i idiotskim dijalozima ide na živce skoro kao brodijeva ćerka +1
mustang Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 (edited) dizem ruke serije Edited October 16, 2013 by mustang
MayDay Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Vinkice, moooorrraaaaš današnju da pogledaš!! Zaboravih da ti kažem. Kakav veleobrt!
Lrd Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Ja nisam imao snage ni da pišem. Ništa mi ovo danas nije značilo, osim što sam se osećao prevarenim. Mada, videćemo kad se malo razjasni Brodijeva priča.
Arkadija Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Kakav veleobrt!Bogami, baš jeste. Sem toga, onako mnjah.
Recommended Posts