Blueberry Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Da li neko ima ideju kako može da se dođe do izraelske serije?Kupovina, pozajmljenje, pljačka, whatever...
Lrd Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Imaš svuda manje-više. Evo, sad sam proverio, ima na Kickassu.
Blueberry Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 :blink:Ja sam retard. Pre par meseci sam je tražio svuda, i ništa mi nije izlazilo.Hvala, u svakom slučaju.
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 29og septembra kreće nova sezonahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iXOUIsu-E0Q
Arkadija Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Odavno sam digla ruke da verujem u trejlere. Neki koji su obećavali , ispostavilo se da je otprilike to što je stavljeno u trejler i jedino što valja u seriji. A opet ima trejlera koji ne kazuju ništa, pa serija ispadne super.Što se tiče treće sezone Homlenda, nemam neke iluzije da će da ispadne dobro, ali, svejedno, daću joj šansu.
Frank Pembleton Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 BTW Brodi se ne pojavljuje u prve dve epizode....
kud u maglu Simoviću Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ne bi valjalo da se Džesi ne pojavljuje.....ćera će imati značajniju ulugu ove sezone
nbg4ever Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 To nesto preair, a? Neka fala, cekam redovnu.Taman mi se poklapa sa premijerama vecine serija koje pratim
Čutura Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 nije cak ni pre-air, ovo je neka nezavrsena verzija u kojoj fale specijalni efekti na par mesta, neko maznuo :)nesto ko ona ukradena kopija vulverina od pre par godina.
Arkadija Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Znači, ipak čekamo pravu premijeru. Ovo me podseti na Terminator: Judgment Day, po video klubovima početkom devedesetih, kopija maznuta direktno iz montaže, ludilo :lolol:
Recommended Posts