MiddleClass Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Odakle 42 stranice posle samo sezone ipo?Odgledah pola prve sezone i prvih pet sezona su mi dobre, a u sestoj su se ovo dvoje kresnuli?! Koje sranje... :isuse:Vrijedi li gledati dalje? Edited November 27, 2012 by MiddleClass
Lrd Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Vrijedi li gledati dalje?Diskutabilno. Uopšteno, da, ali budi spreman na gomilu kompromisa. Druga sezona počinje još bolje nego prva i negde posle pete-šeste samo buć.
lostfanforever Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 vidi ovog dal vredi, pa sad tek postaje uzbudljivo. oce li ili nece ^_^ja bas stigoh do to epizode, a imam neko zesce sranje sutra na poslu pa ne stizem da nastavim vec par dana.koliko jos epizoda imate do kraja 2. sezone? da znam kako da tempiram...
gervasius twinkleminkleson Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Dobra epizoda, konacno. Mislim, opet je bilo nekih eye-rolling momenata, ali dobro... Nisam ocekivao ono sa Quinnom, nekako djeluje potpuno random, ali mozda i nije totalno neocekivano. Ne njegova upletenost, kao sto rekoh to uopste nisam ocekivao, ali ovo da postoji i nekakva konspiracija u sklopu CIA. Pretpostavljam da je to uvod u zaplet za sledecu sezonu, jer mi djeluje da nece daviti sa Abu Nazirom posle ove sezone. Dakle, bice nesto vjerovatno u Rubicon stilu...Sto se samog Abu Nazira tice, sta znam, ili je ovo sve bio test da vidi da li ce ga Brody izdati ili on nema vise nacina da izvede teroristicki napad, i do kraja ce samo pokusavati njega da uhvate i to ce biti glavna prica do kraja. Mislim, ako je ovo sve bio neki nacin da navuce Brodyja da se otkrije kao saradnik CIA, onda je previse glupo, jer je zrtvovao 5-6 svojih ljudi za to, ukljucujuci i Royu i ovog superkomandosa koji je pobio agente u onoj radnji prije 2-3 epizode.
MiddleClass Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Diskutabilno. Uopšteno, da, ali budi spreman na gomilu kompromisa. Druga sezona počinje još bolje nego prva i negde posle pete-šeste samo buć.Hvala Lrd. Jbt, zamisli da je Omar fircao Meknaltija... ili jos gore. Da naprave rimejk filma "Dobar, los i zao" i da ubace tu neku ribu i ljigavu ljubavnu pricu... strasno! :)Pardon, dovoljno je da naprave rimejk...
Frank Pembleton Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Hvaala bogu dobra epizoda... Mada ubaciti novu jaku figuru kao ovog sa kojim je Kvin pricao u busu sada pred kraj, meni govori da ce biti "prelivanje" na sledecu sezonu..
Arkadija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Upravo videh, da tog tipa iz autobusa glumi F. Murray Abraham, znači da imamo novog glavnog negativca za treću sezonu. Mislim, on mora da bude negativac, jel da?
gervasius twinkleminkleson Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Nema nikakve veze sa samom serijom, ali tek sad vidjeh Anne Hathaway kako imitira Carie. Koliko je ono nesmijesno...Neukusno, chak. U stilu 'Audicije'.
Frank Pembleton Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 http://youtu.be/4rMjVfg3350http://youtu.be/I8NA7DcIHIchttp://youtu.be/vLRYBVoL8g4
gervasius twinkleminkleson Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 (edited) Meni potpuno jadno. Djeluje vise kao sprdnja na racun bipolarnog poremecaja nego na racun glume Claire Danes. Pri tom, neduhovita. Nije ni chudo sto su je opuchili po gomili sajtova za to... Ostali uchesnici u skechu su mi ok, a nije da nu seriji nema materijala za sprdnju. Edited November 29, 2012 by gervasius twinkleminkleson
gone fishing Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ali Claire ne glumi ošinutost, ti napadi histerije i iskolačene oči, te prenaglašena reakcija na događaje se mogu videti i u njenoj ulozi u terminatoru, ne sećam se da sam je još negde gledao...
Recommended Posts