Lrd Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ne znam sta si ocekivao posle onakvog finala prve sezone?Ne znam ni ja šta sam očekivao, ali druga sezona je bila super dok CIA nije slomila Brejdija. Od onda - buć.
MayDay Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 jooojjj, pa mene da je moj mentor cuo kao nju saul, pa ja bih se ubila odmah. ne bi mi zivot vise bio drag.idem sad dalje da gledam.
Lrd Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 meni epizoda bila puno bolja od prethodne!Što nije bilo baš teško. :)
MayDay Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 #8 od #7?ouiiI!Što nije bilo baš teško. :)ali kad sam ti videla post mislila sam da je taj nivo.
nezvanova Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 meni epizoda bila odlicna...generalno, svidza mi se i skroz mi je pCiholoski dobro postavljena ta veza medj pametnicom i brodijem. zdusno navijam za njih, bas se nekako seksi uklapaju, zapravo i jedini su izlaz jedno drugom. jes' ona mnogo bistrija od njega, al njegov lik su i napravili, a lewis to odlicno odglumio, da i pored oreola negativca pleni emotivnoscu, vrlo dopadljivu zenama :-)
Prospero Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 meni zanimljiv deo kad se ćera sudara sa harsh realities of life. way to burst the teenage bubble!!
nezvanova Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 da, da... i to je u ovoj epizodi bilo dobro uradjeno. u prethodnim su slucajevima smarali i patetisali, prosto nisu nasli meru, al sada je i to bilo skroz dobro... na momente me obuzimala panika i bezizlaz, bas kao da sam ona... odlicno je i mala glumila...
Caligula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ima li neko link na mogucu kompilaciju/kolekciju sountreck-a iz ove serije? Trazih po torentima i ne nadjoh.
Prospero Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 da, da... i to je u ovoj epizodi bilo dobro uradjeno. u prethodnim su slucajevima smarali i patetisali, prosto nisu nasli meru, al sada je i to bilo skroz dobro... na momente me obuzimala panika i bezizlaz, bas kao da sam ona... odlicno je i mala glumila...zato što je doveden spoljni faktor koji "rešava" stvar, ne vrti se više samo u krugu porodice.
pp34 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 hteo sam zapaliti monitor na onoj sceni kad mala kmeci na majcinom ramenu... fuck off bre vise.i sta sad? oteli su kongresmena, nema ga vec 24h (po najavama sledece epizode), auto mu je ostavljen otkljucan pored puta. koju ce sad laz da smislis porodici i kolegama gde je bio i sta je radio?!previse mi se ovo zahuktalo, da bi abu nazir pricu produzili i na treci serijal. ovo se zavrsava uskoro ocigledno, a sta ce biti u trecem, nemam nikakvu ideju.
Feindouno Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 A Keri se dere na livadi in d midl of nouer a bed gajs je naravno ne cuju, sjajno.Valjda je visprena Roya odvezla kola.
Recommended Posts