Feindouno Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Pogledao sam ja, ne pisem zbog sebe vec zbog kojota i slicnih mu koji uvijek kasne.Uopste nije tesko staviti spojler i nema potrebe za pisanjem svega otvoreno.
Lrd Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Dobro sad, svi da stavljamo spojlere zato što kojot i slični kasne. Pa šta čita ceo topik ako nije sve gledao?
Arkadija Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Sad je sreda uveče, nema više spojlera, neka Kojot ne čita, ako nije odgledao.
MayDay Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Izdaja je bilo koji čin agresije prema suverenitetu svoje zemlje ili nacije. Kada se u ratu zauzmeš za protivničku stranu, onda je to valjda veleizdaja.Dakle, ovo što Brodi radi je eklatantni primer izdaje. :) I to nema veze sa tim da li je u pravu ili nije.A Brodi i Keri romansa mi je potpuna besmislica, nadam se da se neće toliko banalizovati serija.Imamo valjda nepisano pravilo, ili pisano ali ne znam gde, da se spojleri stavljaju 48 sati posle emitovanja.tc, bas moras da budes vini pu. nisam znala za ovo 48h pravilo. super! :D
ExicPL Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ne prave se da nije video ništa, nego misle da nema dokaza za to što će da kaže.Ali, meni je nebitno, ne krši interna pravila zamišljenog sveta i dovoljno je napeto i zanimljivo da zanemarimo nelogičnosti.Tek bi to bilo glupo. Jedan od bitinijih ljudi u CIA vidi snimak priznanja kandidata za potpredsednika da je terorista samobuca, medjutim nema dokaz za to, pa ga njegovi iz CIAe ignorisu i on podnosi privatnu tuzbu protiv i u narednim sezonama se serija seli u sudnicu gde se ova dvojca parince do besvesti.Gledacu i ja i dalje, nego samo kazem .
Mauci Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Tek bi to bilo glupo. Jedan od bitinijih ljudi u CIA vidi snimak priznanja kandidata za potpredsednika da je terorista samobuca, medjutim nema dokaz za to, pa ga njegovi iz CIAe ignorisu i on podnosi privatnu tuzbu protiv i u narednim sezonama se serija seli u sudnicu gde se ova dvojca parince do besvesti.Eto materijala za The Good Wife, valjda bi i Gervasius Twinklemason ostao da gleda :)
Lrd Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Tek bi to bilo glupo. Jedan od bitinijih ljudi u CIA vidi snimak priznanja kandidata za potpredsednika da je terorista samobuca, medjutim nema dokaz za to, pa ga njegovi iz CIAe ignorisu i on podnosi privatnu tuzbu protiv i u narednim sezonama se serija seli u sudnicu gde se ova dvojca parince do besvesti.Gledacu i ja i dalje, nego samo kazem ™.Ja sam mislio da ti govoriš iz ugla Hezbolaha, kako oni kapiraju da je Brodi kul zato što su mu uzeli karticu. Mislio sam da ti je to teza, te sam na to odgovarao.A tek da ne pominjemo saradnju al-Kaide i Hezbolaha, ali ja stvarno ne marim za to.
Feindouno Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Eto materijala za The Good Wife, valjda bi i Gervasius Twinklemason ostao da gleda :)
gervasius twinkleminkleson Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) Eto materijala za The Good Wife, valjda bi i Gervasius Twinklemason ostao da gleda :)To bi ekshli osvjezilo Gudvajf.Bajdvej, zar Brody nije imao i sina, nije se nijednom pojavio u ove 3 epizode iako je bilo prilicno heavy porodicne drame? Nije da mi nedostaje, naprotiv, samo konstatujem :) Edited October 17, 2012 by gervasius twinkleminkleson
pixy Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 e bemmu, sad ispadoh republikanac :-S ne navijam za njihovu romansu previše i ne očekujem to od ove serije, ali šta se može. Ovo je jedna od retkih serija gde nemam favorita ni na jednoj strani, samo hoću da vidim kako će sve to da se sredi. Au, nadam se da neće da me razočaraju zapletom/raspletom...
Lrd Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Bajdvej, zar Brody nije imao i sina, nije se nijednom pojavio u ove 3 epizode iako je bilo prilicno heavy porodicne drame? Nije da mi nedostaje, naprotiv, samo konstatujem :)Da, bre! Gde je sin? Propustio sam šta se desilo sa njim.
MayDay Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ja se tog deteta nista ne secam osim onoga kad su isli u getisburg.
Arkadija Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Tu je negde, bio bi propust decenije da su ga zaboravili u scenariju. I bio je, gotovo u svakoj epizodi. Doduše, uopšte mi ne nedostaje
ExicPL Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Pojavljuje se u prvoj epizodi. Sedi u kuhinji i kuca nesto na kompu, saznajemo i da ima 300 requestova na FBu, posle odalzi po sestru i tu mu se gubi svaki trag.
Recommended Posts