Kreator Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 ima li negde da se preuzme cela sezona? ili mora kao antibiotik, jedna na 7 dana?
Indy Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 hour ago, BlackGeorge said: ima li negde da se preuzme cela sezona? ili mora kao antibiotik, jedna na 7 dana? Tek smo na pola...
Kreator Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 6 hours ago, mustang said: jedna na 7. 5 hours ago, Indy said: Tek smo na pola... ok, znači smoriću se ko papagaj u kavezu. da li imate da preporučite neku alternativu da se pogleda u tom rasponu od 7 dana? odgledah berlin station, nije toliko dobra kao homeland ali može da prođe. nešto treće?
Kreator Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 1 hour ago, mustang said: check yellowstone misliš na western sa kevinom kostnerom? pretpostavljam da valja, ali mislio sam na preporuke tipa cia, fbi, znd...
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 2 hours ago, BlackGeorge said: ok, znači smoriću se ko papagaj u kavezu. da li imate da preporučite neku alternativu da se pogleda u tom rasponu od 7 dana? odgledah berlin station, nije toliko dobra kao homeland ali može da prođe. nešto treće? zerozerozero
mustang Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 46 minutes ago, BlackGeorge said: misliš na western sa kevinom kostnerom? pretpostavljam da valja, ali mislio sam na preporuke tipa cia, fbi, znd... chicago p.d.
Kreator Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 (edited) 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zerozerozero 5 minutes ago, mustang said: chicago p.d. hvala ! sad ću da bacim pogled.. edit: uuuu, ovaj triput nula izgleda prilično interesantno preko trejlera. krećem s njim, hvala kumse ! Edited March 19, 2020 by BlackGeorge
Kreator Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 On 19.3.2020. at 10:33, kud u maglu Simoviću said: zerozerozero odgledao sam celu sezonu. serija je sjajna, podseća me na talijansku gomoru. hvala ti. šteta što nema više sezona, ali nova je serija. imaš još neku preporuku?
kud u maglu Simoviću Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 5 minutes ago, BlackGeorge said: odgledao sam celu sezonu. serija je sjajna, podseća me na talijansku gomoru. hvala ti. šteta što nema više sezona, ali nova je serija. imaš još neku preporuku? jack ryan
ObiW Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Da severnokorejski hakeri otmu sve kopije svih preostalih epizoda i izbrisu ih jer kim jong un tako hoce, uopste se ne bih nasekirao.
Fakundo Sava Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 gledam u ovoj serija svaka persijanka ili neka zamaramljena je najmanje 8/10. kao evo vam dobre pičke da ne kukate kako smo obični rasisti
Indy Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Zamaramljena jeste, ali je Indijka (nisu baš mogli da nađu Pakistanku da igra Pakistanku, to bi bilo previše... Ionako Kiwi igra Rusa.) Killer look.
Recommended Posts