Indy Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Afghan President Ashraf Ghani rejects prisoner release following US-Taliban deal Mislim da je sazreo trenutak da se pošalju Claire Danes i Mandy Patinkin u Avganistan, u njihovim Homeland rolama... Ako to ne zbuni Avgance, onda ništa od deal-a...
Arkadija Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 (edited) Imam teoriju da su Spoiler helić sa amreičkim i avganistanskim predsednikom oborili rusi i da će sve da svale na Keri Edited March 4, 2020 by Arkadija
Indy Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Palo mi je na pamet, doduše trebalo bi da je ona Spoiler nekako znala da će precednici™ biti u helikopteru, što ne samo da mi znamo da ona nije znala, nego nema niti razloga da bilo ko drugi misli. Čak ni Saul nije hteo da joj kaže dok se isti (potus) nije pojavio
Arkadija Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 2 minutes ago, Indy said: Palo mi je na pamet, doduše trebalo bi da je ona Hide contents nekako znala da će precednici™ biti u helikopteru, što ne samo da mi znamo da ona nije znala, nego nema niti razloga da bilo ko drugi misli. Čak ni Saul nije hteo da joj kaže dok se isti (potus) nije pojavio Pakistanci nisu znali, zapravo nije niko znao . Onda ostaje samo neko iz najbližeg okruženja američkog predsednika ko je dojavio rutu Rusima.
Indy Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Mislim da se zaključak nameće ko je u pitanju (vp)... (Ni ja ne mislim da je nemoguće da će to napakovati Keri, samo ne vidim kako.)
gone fishing Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 pa da, vp u dosluhu sa rusima, aluzija na tramparu
Tresko Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 2 hours ago, Indy said: Palo mi je na pamet, doduše trebalo bi da je ona Hide contents nekako znala da će precednici™ biti u helikopteru, što ne samo da mi znamo da ona nije znala, nego nema niti razloga da bilo ko drugi misli. Čak ni Saul nije hteo da joj kaže dok se isti (potus) nije pojavio Pa kako nije znala, kad je POTUS, nakon što se pozdravio sa njom, otišao u helikopter na aerodromu.
gone fishing Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 svo vreme je pored nje bila pratilja iz cia-e kako je mogla da javi rusima
Indy Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 3 minutes ago, Tresko said: Pa kako nije znala, kad je POTUS, nakon što se pozdravio sa njom, otišao u helikopter na aerodromu. Spoiler U stvari, izvesno je Arkadija u pravu, namestili su sve da će sad biti drama oko "izdaje" Keri (i možda će je jedino spasiti, mislim bukvalno njen život, onaj Rus.) U međuvremenu sam se setio ne samo da je ona videla kad je prez otišao na helikopter, nego se još i njen auto izdvojio iz konvoja i otišao u njenu malu misiju (to teško da će neko da kupi, možda je jedino spase svedočenje njene male cia pratilje.) (Stavljam sve u spojler, možda ima ko nije gledao... Spoiler jes da sam lično celu epizodu i očekivao neko mejdžor sranje, ali hajde da sakrijemo detalje .)
Arkadija Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Izgleda sve ide onako kako smo predvideli ovde, sem što Spoiler je helikopter pao zbog kvara, najverovatnije. Ali Keri je glavni krivac.
mustang Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 jao boze kakav glup scenario za ovu epizodu....bas uvreda
mustang Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 jao mili boze....watch and see ja i dalje mislim da gledam americans sa carrie umesto sa kery onaj rus mi sve zbrckao u glavi
Recommended Posts