March 1, 20205 yr Afghan President Ashraf Ghani rejects prisoner release following US-Taliban deal Mislim da je sazreo trenutak da se pošalju Claire Danes i Mandy Patinkin u Avganistan, u njihovim Homeland rolama... Ako to ne zbuni Avgance, onda ništa od deal-a...
March 4, 20205 yr Imam teoriju da su Spoiler helić sa amreičkim i avganistanskim predsednikom oborili rusi i da će sve da svale na Keri Edited March 4, 20205 yr by Arkadija
March 4, 20205 yr Palo mi je na pamet, doduše trebalo bi da je ona Spoiler nekako znala da će precednici™ biti u helikopteru, što ne samo da mi znamo da ona nije znala, nego nema niti razloga da bilo ko drugi misli. Čak ni Saul nije hteo da joj kaže dok se isti (potus) nije pojavio
March 4, 20205 yr 2 minutes ago, Indy said: Palo mi je na pamet, doduše trebalo bi da je ona Hide contents nekako znala da će precednici™ biti u helikopteru, što ne samo da mi znamo da ona nije znala, nego nema niti razloga da bilo ko drugi misli. Čak ni Saul nije hteo da joj kaže dok se isti (potus) nije pojavio Pakistanci nisu znali, zapravo nije niko znao . Onda ostaje samo neko iz najbližeg okruženja američkog predsednika ko je dojavio rutu Rusima.
March 4, 20205 yr Mislim da se zaključak nameće ko je u pitanju (vp)... (Ni ja ne mislim da je nemoguće da će to napakovati Keri, samo ne vidim kako.)
March 4, 20205 yr 2 hours ago, Indy said: Palo mi je na pamet, doduše trebalo bi da je ona Hide contents nekako znala da će precednici™ biti u helikopteru, što ne samo da mi znamo da ona nije znala, nego nema niti razloga da bilo ko drugi misli. Čak ni Saul nije hteo da joj kaže dok se isti (potus) nije pojavio Pa kako nije znala, kad je POTUS, nakon što se pozdravio sa njom, otišao u helikopter na aerodromu.
March 4, 20205 yr 3 minutes ago, Tresko said: Pa kako nije znala, kad je POTUS, nakon što se pozdravio sa njom, otišao u helikopter na aerodromu. Spoiler U stvari, izvesno je Arkadija u pravu, namestili su sve da će sad biti drama oko "izdaje" Keri (i možda će je jedino spasiti, mislim bukvalno njen život, onaj Rus.) U međuvremenu sam se setio ne samo da je ona videla kad je prez otišao na helikopter, nego se još i njen auto izdvojio iz konvoja i otišao u njenu malu misiju (to teško da će neko da kupi, možda je jedino spase svedočenje njene male cia pratilje.) (Stavljam sve u spojler, možda ima ko nije gledao... Spoiler jes da sam lično celu epizodu i očekivao neko mejdžor sranje, ali hajde da sakrijemo detalje .)
March 9, 20205 yr Izgleda sve ide onako kako smo predvideli ovde, sem što Spoiler je helikopter pao zbog kvara, najverovatnije. Ali Keri je glavni krivac.
March 15, 20205 yr jao mili boze....watch and see ja i dalje mislim da gledam americans sa carrie umesto sa kery onaj rus mi sve zbrckao u glavi