Jump to content

Homeland

Featured Replies

kučketina. dosta mi je takvih likova u RL, sad još s ovom da empatišem. eventualno kad bih znala da će izginuti u nekoj misiji

• 9 months later...

pomerili poslednju sezonu na 2020.

• 3 months later...

:happy:

09022020

Edited by kud u maglu Simoviću

Ček, na kraju koje epizode su naši uhapsili onu američku špijunku? Jel ima sledeća, ili je to ona za 2020?

Ja sam prestao da gledam posle one sezone u Berlinu, ta mi je bila 'nako, a ona pre nje u Afganistanu dojajna. Mada su obe pravo osvezenje u odnosu na s2 i s3.

Kakve su ove kasnije? 

@Hamlet Strašni ako misliš pustili američku špijunku onda je to kraj poslednje prikazane epizode.

@goofs nije da je neki pad u odnosu na prethodni "kvalitet". samo je borba dignuta na najviši nivo, direktno ugrožena srž demokracije, a zna se i ko su joj najveći neprijatelji. 

• 4 weeks later...

:dry:

Edited by kud u maglu Simoviću
neće da okači video

• 5 weeks later...

Osma sezona pocinje 9.2. ove godine

mala rekapitulacija 7 predhodnih sezona

Edited by Milosh76

ček, na kraju s07 ona je u nekom rusko/ukrajinskom zatvoru?

23 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ček, na kraju s07 ona je u nekom rusko/ukrajinskom zatvoru?

Naterao si me da odgledam poslednju epizodu na preskok :D

Elem, bilo je nekog sranja u Rusiji, Keri je uhvacena, predsednica Amerike je podnela ostavku, a poslednja scena je 7 meseci kasnije, kad Sol preuzima Keri na nekom mostu tj nju oslobadjaju iz zarobljenistva...  Tu postoji i neki zli Jevgenij, ruski baja-spijun koji je uhvatio... u svakom slucaju fina corbica...

hvala ti

:tongue:

jeste oslobodilo je, znam da sam pomislio eto još jedne sezone

Koja joj je bese dijagnoza?

Bipolarni poremecaj

Merci

Jel Keri već bila jednom u Afganistanu ili nije? Ono neko sranje kad su talibani maznuli Sola. Ili je to bilo u Pakistanu?