October 8, 20186 yr kučketina. dosta mi je takvih likova u RL, sad još s ovom da empatišem. eventualno kad bih znala da će izginuti u nekoj misiji
November 13, 20195 yr Ček, na kraju koje epizode su naši uhapsili onu američku špijunku? Jel ima sledeća, ili je to ona za 2020?
November 13, 20195 yr Ja sam prestao da gledam posle one sezone u Berlinu, ta mi je bila 'nako, a ona pre nje u Afganistanu dojajna. Mada su obe pravo osvezenje u odnosu na s2 i s3. Kakve su ove kasnije?
November 13, 20195 yr @Hamlet Strašni ako misliš pustili američku špijunku onda je to kraj poslednje prikazane epizode. @goofs nije da je neki pad u odnosu na prethodni "kvalitet". samo je borba dignuta na najviši nivo, direktno ugrožena srž demokracije, a zna se i ko su joj najveći neprijatelji.
January 5, 20205 yr Osma sezona pocinje 9.2. ove godine mala rekapitulacija 7 predhodnih sezona Edited January 5, 20205 yr by Milosh76
January 6, 20205 yr 23 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ček, na kraju s07 ona je u nekom rusko/ukrajinskom zatvoru? Naterao si me da odgledam poslednju epizodu na preskok Elem, bilo je nekog sranja u Rusiji, Keri je uhvacena, predsednica Amerike je podnela ostavku, a poslednja scena je 7 meseci kasnije, kad Sol preuzima Keri na nekom mostu tj nju oslobadjaju iz zarobljenistva... Tu postoji i neki zli Jevgenij, ruski baja-spijun koji je uhvatio... u svakom slucaju fina corbica...
January 6, 20205 yr Jel Keri već bila jednom u Afganistanu ili nije? Ono neko sranje kad su talibani maznuli Sola. Ili je to bilo u Pakistanu?