Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Ja ovo i dalje gledam. Iskreno, bas mi ide na zivce sto zaplet involvira Ruse jer mi je toga preko glave, ali drzi paznju. Ima opet onaj efekat da ti iz epizode u epizodu menja fokus na to o cemu se tacno tu radi. Od Berlina se serija dramaticno popravila, a kada me neko pita da li da gleda Homeland uopste, savetujem da to ne radi zbog katastrofalne trece i cetvrte sezone.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oprostio bih za Ruse (Russiagate i pripada u fikciju, recimo da je OK), ali prosto vise ne mogu da navijam za Carrie. Cak sam podneo da bude i "drone queen", da ignorise svoje dete, da se istresa na sestru andjela, ali sada me je pogubila kao fana.

Posted

Sad ce da ispadne da je Dante pratio ovu zensku po Evropi za CIA/FBI i da je pozitivan lik...

Posted

I ja nesto mislim jer mora biti neki raspad covek dobrog srca u seriji poput Kvina. A i Dante je vrhunski dasa. 

Posted

još koliko do kraja sezone?

Posted

Izaslo 7, a ako verujes imdbu onda ima ukupno 12 tj traje do 29.4.

Posted

Sad kapiram da mi se ranije više svidelo jer sam to sve bio zbindžovao. Ovako, čekajući nedelju po nedelju, male (i ne tako male) gluposti koje prikazuju dobijaju na značaju. A i opako fali Peter Quinn.

Posted

Svaka sezona im je kao rolerkoster, negde do 7, 8. epizode se plete mreza i penju kolica, a onda sledi spust i raspetljavanje kao i hepiend naravno. Nekad im uspe nekad zeznu nacisto.

Posted

Dobro je, samo 4 do kraja sezone (a nadam se i serije).

Posted

Sto bi rekao cicos macos, kad pre prodje sat vremena. 

Posted

Vrhunska deveta epizoda, nervni slom prakticno uzivo.

Kler Dejns fenomenalna

Posted

igraju mi se sa zivcima, kao da sam na rolerkosteru bila. zadihana i u soku sta bi i kad pre. crkoh

Posted

jebiga citavih 5 sezona je Keri bila celik zena i sad opet bipolarnost udara u glavu.