March 9, 20187 yr 9 hours ago, ObiW said: Pa kad si na repu Gausove raspodele, doduse ne demografske. Znaš kako, nekada je Gaus čak i jednog Lobačevskog afirmisao sa repa ruske provincije, a sada je ta provincija postala srce i predmet većine Gausovih raspodela. Twin Peaks, što bi rekao Lynch...
March 9, 20187 yr Ohoho, pa ti se ubi da dokazes da si van six sigma raspodele koja se centrira oko provincijalnosti, 1 avangarda, takoreci. E jebi ga, ja sam te uvek shvatao kao maskotu ovog podforuma. Mora da je do mene.
March 12, 20187 yr Nisam siguran da je baš ovoliko praćenje tekućih događaja u jednoj seriji specijalno dobra ideja. (Možda, za rejting.)
March 12, 20187 yr Konacno se Keri vratila u pricu, a i Sol poceo da radi ono sto jedino i zna da radi. Dobra epizoda.
March 12, 20187 yr 8 hours ago, Indy said: Nisam siguran da je baš ovoliko praćenje tekućih događaja u jednoj seriji specijalno dobra ideja. (Možda, za rejting.) Nisam siguran ni da su događaji baš toliko tekući, čini se da su više onako gusti. (Možda, rejting danas više nije mala već je postao baš velika nužda za medije.)
March 21, 20187 yr Ako nastave s ovim predosadnim "Carrie off her meds" stvarno cu da ih oteram u pm. Malo li je sto smaraju s Russiagateom.
March 21, 20187 yr Sta se desilo sa Dar Adalom u prosloj sezoni? On je organizovao Okifa i botove, ali ne mogu da se setim sta se sve desavalo sa njim do kraja prosle sezone
March 28, 20187 yr vrlo je napeta ova sezona...mirise mi da su se sal i kerry dogovorili za ovaj plan