Frank Pembleton Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Serija je odlozena zbog izbora.Tj. pocetak serije...
Milosh76 Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Odlicna sezona, svaka im cast. Vrlo mi se svidja ovaj ulazu u 1984. i naci-demokratsku predsednicu Amerike... Sledeca sezona ima sve uslove da bude jos bolja od ove. +1 za Kvina, ubedljivo najbolja uloga u ovoj sezoni!
Frank Pembleton Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Odgledao zadnje dve... Nije toliko loše ispalo... Kvin je dobar lik, ali poživeo i previše. Ako budu nastavljali , ovo je sada mnogo više politički triler nego špijunski... ....shit has hit the fan...
Milosh76 Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Krenuli su od spijunske akcije, preko odlicnog spijunskog trilera, do dramske serije, sad je red da krenu ka politici :D
Ros Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) homeland meets house of cards kvina su morali ubiti kad su ga vec obogaljili :( zao mi ga skoro kao meknaltija :( :( Edited April 13, 2017 by Ros
Sara Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Ko mrtav, ko u zatvoru, adal bolje procenjuje od keri... Ne znam šta da mislim o sledećoj sezoni ... I Vikinzi su mi pod ?
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 48 minutes ago, Arkadija said: počinje 11.02.2018. sezona 7 gde će je emitovati tj oćel moći da se bindžuje odmah
Arkadija Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gde će je emitovati tj oćel moći da se bindžuje odmah kod nas ju je oprikazivao Fox. Showtime ne emituje sve epizode odjednom, bar je tako bilo ranije za ovu seriju.
Arkadija Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) Odgledala prvu. Naci predsednica , luda Keri, Sol još uvek u zatvoru. Svi se međusobno špijuniraju i prate. Edited February 14, 2018 by Arkadija
Ajant23 Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Gledam forum preko opcije Unread Content, a novoj platformi ona daje sadržaj posta tako da ću imati debeo problem, ako će se ovde odmah pisati sadržaji novih epizoda bez spoilera. Ništa ne kažem da iko išta menja, ali konstatujem problem, ako ga niste svesni... Ništa, isključiću ceo PDF Serije iz pregleda...
levi Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 2 minutes ago, Ajant23 said: Gledam forum preko opcije Unread Content, a novoj platformi ona daje sadržaj posta tako da ću imati debeo problem, ako će se ovde odmah pisati sadržaji novih epizoda bez spoilera. Ništa ne kažem da iko išta menja, ali konstatujem problem, ako ga niste svesni... Ništa, isključiću ceo PDF Serije iz pregleda... Condensed / Expanded
Recommended Posts