April 12, 20177 yr Odlicna sezona, svaka im cast. Vrlo mi se svidja ovaj ulazu u 1984. i naci-demokratsku predsednicu Amerike... Sledeca sezona ima sve uslove da bude jos bolja od ove. +1 za Kvina, ubedljivo najbolja uloga u ovoj sezoni!
April 12, 20177 yr Odgledao zadnje dve... Nije toliko loše ispalo... Kvin je dobar lik, ali poživeo i previše. Ako budu nastavljali , ovo je sada mnogo više politički triler nego špijunski... ....shit has hit the fan...
April 12, 20177 yr Krenuli su od spijunske akcije, preko odlicnog spijunskog trilera, do dramske serije, sad je red da krenu ka politici :D
April 13, 20177 yr homeland meets house of cards kvina su morali ubiti kad su ga vec obogaljili :( zao mi ga skoro kao meknaltija :( :( Edited April 13, 20177 yr by Ros
April 13, 20177 yr Ko mrtav, ko u zatvoru, adal bolje procenjuje od keri... Ne znam šta da mislim o sledećoj sezoni ... I Vikinzi su mi pod ?
December 14, 20177 yr 48 minutes ago, Arkadija said: počinje 11.02.2018. sezona 7 gde će je emitovati tj oćel moći da se bindžuje odmah
December 14, 20177 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gde će je emitovati tj oćel moći da se bindžuje odmah kod nas ju je oprikazivao Fox. Showtime ne emituje sve epizode odjednom, bar je tako bilo ranije za ovu seriju.
February 14, 20187 yr Odgledala prvu. Naci predsednica , luda Keri, Sol još uvek u zatvoru. Svi se međusobno špijuniraju i prate. Edited February 14, 20187 yr by Arkadija
February 14, 20187 yr Gledam forum preko opcije Unread Content, a novoj platformi ona daje sadržaj posta tako da ću imati debeo problem, ako će se ovde odmah pisati sadržaji novih epizoda bez spoilera. Ništa ne kažem da iko išta menja, ali konstatujem problem, ako ga niste svesni... Ništa, isključiću ceo PDF Serije iz pregleda...
February 14, 20187 yr 2 minutes ago, Ajant23 said: Gledam forum preko opcije Unread Content, a novoj platformi ona daje sadržaj posta tako da ću imati debeo problem, ako će se ovde odmah pisati sadržaji novih epizoda bez spoilera. Ništa ne kažem da iko išta menja, ali konstatujem problem, ako ga niste svesni... Ništa, isključiću ceo PDF Serije iz pregleda... Condensed / Expanded