Arkadija Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Ја само не капирам зашто би неко са аутоматском пушком користио пиштољ да овери своју жртву. И да наравно пародија Алекса Џонса је тужна. Dobro, detalj sa pištoljem je čak i meni bio bezveze, a mene zabole za uverljivost scena u kojoj zlikovci pucaju na plavuše i ranjene bivše CIA operativce. Ko je Aleks Džons? Stvarno nemam pojma.
mustang Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 nisam gledala poslednju, ali ako su spominjali alex jones, libertarian, protramp (mislim da je imao 50% udela da ljudi izadju i glasaju za trampa), teoreticar zavere (negde lupi, u vecini potpuno ima smisla)...u svakom slucaju lik koji je neophodan svakom demokratskom sistemu :) ... on je za slobodu misljenja, protiv medijske propagande, drzavnih institucija koje kroje misljenje naroda itd... ne prihvata spoznore kako ne bi uticali na to sto ima da kaze. mene jedino nervira njegov dramski performans ...zato i ne mogu da ga dugo slusam...
porucnik vasic Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Dobro, detalj sa pištoljem je čak i meni bio bezveze, a mene zabole za uverljivost scena u kojoj zlikovci pucaju na plavuše i ranjene bivše CIA operativce. Ko je Aleks Džons? Stvarno nemam pojma. Онај као репортер који сарађује са Дар Адалом
Weenie Pooh Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Ma viš da nije upoznata sa likom i delom AJ. Evo kratak pregled, a ti daj YT link parodije ako ima:
mustang Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) pa jebem mu... kakve gluposti prave, pljuju nam po logici. kud gledah...pricam za homeland Edited March 14, 2017 by mustang
Arkadija Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) hahaha, sta im radi pola kvina :D polovični Kvin, uđe u trag pozivu očas, a CIA nikako :D Edited March 20, 2017 by Arkadija
Milosh76 Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Niko da prokomentarise botove! Odlicna sezona! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sara Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Da. neverovatno koja mašinerija za kreiranje javnog mnjenja.
stajebrebilo Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Oce li Dar Adal da pretekne do sledece sezone? Slucajno poslato sa Tapatoka
Recommended Posts