Arkadija Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Istako se?!? Kvin jednom rukom razoružava mornaričku foku u uniformi NYPD SWAT, ili šta god. Kvin je bog.
mustang Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Kvin jednom rukom razoružava mornaričku foku u uniformi NYPD SWAT, ili šta god. Kvin je bog. bio uvek :) ja imala blagi crash na njega pre nego sto ga otrovase volim te tough ranjive momke sa ceznjivim pogledom, dala bih mu sve samo da me hoce :)
porucnik vasic Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 bio uvek :) ja imala blagi crash na njega pre nego sto ga otrovase volim te tough ranjive momke sa ceznjivim pogledom, dala bih mu sve samo da me hoce :) Немој мужу да даш да чита форум...
MayDay Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 bio uvek :) ja imala blagi crash na njega pre nego sto ga otrovase volim te tough ranjive momke sa ceznjivim pogledom, dala bih mu sve samo da me hoce :) Ko ne voli.. :D
stajebrebilo Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 au, ala se zakuvalo... deep state gazi sve pred sobom
Arkadija Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 (edited) Ovo je,možda, najbolja priča od početka serije. Imam teoriju Dar Adal želi da upropasti novu predsednicu koja nema mnogo ljubavi za CIA. Tako da Adal igra višestruku igu u kojoj podmeće i Solu i Keri, koja mu je naročito mrska jer potajno savetuje buduću predsednicu. U zli plan su upleteni i Izraleci i iranski nuklearni program, jer tako može da ocrni Sola, koga ne voli jer ima lepšu bradu od njega. Kerina angažovanost na odbrani sunmjivih muslimana je kec na deset. Međutim, zaboravio je da ovo dvoje umeju da koriste mozak pa će mu plan propasti, ai faktor Kvin je izostavio iz plana. Naravno, ostavljam mogućnost da je sve što je zapetljano posledica akcija igrača koje još uvek nismo videli. :D Edited February 27, 2017 by Arkadija
porucnik vasic Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Чији је онај баја од кога Сол жицка информације?
Arkadija Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Чији је онај баја од кога Сол жицка информације? nije kgb, već ono nešto nemačko.
Recommended Posts