Jump to content

Star Wars

Featured Replies

Čekajte, Wedge je u novom filmu? :mellow: Ili misliš na Poa kao "wannabe Wedge"?

Da su barem snimali Rogue Squadron, pa da lici na nesto.. Ovaj Po je valjda neki alternativni\novi Wedge, tako mi izgleda.

• Author

adwpxMO.jpg

Pogledao sam imperiju, sad najzad počinjem da kapiram fenomen star warsa. Odličan, odličan film, vredan svog hajpa, daleko bolji od nove nade. I kupio me je dovoljno da sad jedva čekam da pustim povratak džedaja :)

gledo force awakens, nije loše, znatno bolje od srednje trilogije, smrdi mnogo više na prvu. dobra je mala engleskinja, čuka preskočila na momenat kad solo i čui uđu u falkona, iseče me malo kad kajlo skine masku, i... odličan kraj, mada sam očekivao da luke kaže nešto, možda "that's not my sword". čekaće se osmica...

adwpxMO.jpg

pa i leja je valjda neki jedi

12439318_1038484802881101_1235442017505887613_n.jpg

Force nosi aromu prva dva dela, pogotovu Nove nade.

Jedino što smeta što nemam 11 godina, upiškio bih se od sreće...

• Author

pa i leja je valjda neki jedi

To je scena koju Marvin vidi kad ide sa svojim ortacima tamo gore da gleda film.

Kažeš kao da je to nešto loše?

• Author

Dokle god nisi ti taj koji zadiže suknju, sve je ok. Mislim, u redu je i da ti zadigneš, ali onda ili skidaj brkove i bradu ili biraj dezen suknje da odgovara nekom škotskom klanu makar (ako ne misliš da se briješ).

Elem, da se vratimo na temu sa ovim člankom:

https://m.facebook.com/notes/matty-granger/at-long-lastmy-star-wars-episode-vii-review-the-force-awakens-the-rise-of-idiot-/10153163095086277/

Negde sam videla da će se Ewan Mcgregor pojaviti u sledećem filmu i da bi Rey zapravo mogla biti njegovo unuče.

Šta, direktna linija? Za red u kome i nije baš bilo oženjenih/udatih potomci iskaču na sve strane. Vidim da ćemo imati sinove, ćerke, nećake i unučad na sve strane. Taj nepotizam nas ubi. Dajte silu nekom drugom malo...

Edited by Vapad

Negde sam videla da će se Ewan Mcgregor pojaviti u sledećem filmu i da bi Rey zapravo mogla biti njegovo unuče.

Ja sam to procitao za Hayden Christensena :D