October 21, 20159 yr It was a space dust in my eye. ^_^ Mlogo sladak ovaj Bejl na slici. Jooooj. Star warsove sam odgledao minimum petneast puta po epizodi. Izuzetak je new hope, taj sam samo 10.
October 23, 20159 yr E ali meni je potpuno fenomenalno kako me uvek prodju zmarci kad cujem ovu kompoziciju....
October 23, 20159 yr https://www.youtube.com/watch?v=c__EdPiU0No Ovo je veća uživancija gledati i slušati nego orginal filmovi
October 24, 20159 yr E ali meni je potpuno fenomenalno kako me uvek prodju zmarci kad cujem ovu kompoziciju.... The Force is strong with this one. -_- I mene isto. :D
October 24, 20159 yr Za Moću: Na AXN 01.11.2015 u 06h krece maraton do 20h za sve: preskočiti tzv ep 1, 2 i 3.
October 24, 20159 yr Šta su po kanonu imali od dece Leia i Han? Sav dosadasnji EU kanon je izbrisan (makar onaj vezan za Skajvokere i filmski storilajn), jedino sto vazi bice dosadasnjih 6 filmskih epizoda (ne znam da li to vazi i za ove crtane serije tipa Clone Wars etc.), tako da ce svi buduci filmovi moci da izmisljaju nove likove i price koji ce biti novi zvanican kanon od sada.