Conspirator Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Možda je na onom Astro kanalu koji je Duga pokrenula na satelitu.
hattori Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Možda je na onom Astro kanalu koji je Duga pokrenula na satelitu.ne verujem.lazni proroci i ovi prevaranti sto pokazuju karte,rade normalno, ko i do sad.samo zvonko skener osto da brani cast istinskih magova.:(
Conspirator Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Megacar kao takmičar u OBN-ovom Super Milijunašu
Conspirator Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 -ja nemam srece nikako u zivotu-to je zato sto vas je prokleo Snoop Dogg-ko?-Snoop Dogg-ko je taj?-gledajte televiziju pa cete videti-i sta onda?-kada ga vidite pljunite ga.-zar tv da pljunem-naravno ali samo kad je on na Tv. Znate on je u proslom zivotu bio pas a vi ste bili njegova gospodarica i niste se bas lepo odnosili prema njemu i on vam se sada sveti. A njegova sestra se zvala Fifi i usla je u sve citanke na svetuPo tarotu svaki mobilni mora da ima 17 dugmica,jedino ako vi ne iscupate neko dugme.Ko pre nazove dobija Mp5 player!-Halo,treci put vas zovem!-Treca sreca.-Da li mi predstoji put u inostranstvo?-Naravno gospodjo ici cete u Holandiju, znamo vi i ja kod koga - kod vaseg sina.-Ali ja nemam sina!-Imacete ga za devet meseci.Televizor su vam ukrala dva Arapina kroz prozorIma puz golac,on nema nista i ima obucac,on ima cipele i trenerku,a postoji i kuceracOrganizujem tarot turnir u Wining Eleven-u na placu Megadeatha,to vam je u Novom Sadu.Nekada su frizideri goreli i zvali su se Gorenje.Ima i ona firma Beko.Oni su nekad pravili pantalone,a sad prave frizidere.-Interesuje me koliko imam dece?-Uzmite Dacia taxi,idite u Rumuniju,u Transilvaniju u dvoraca Vlada Cepesa Drakule,tamo ce vam vodic reci koliko imate deceIma tiha i glasna vatra.Tiha nista ne prica,a glasna prica.
Conspirator Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Milan opčinio Bila Gejtsa!Milan kupio YouTube!
Conspirator Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Okačena je čitava emisija na YouTube.Najjači deo
Un-juice Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 pre neki dan na OBN-u...-vas sin je indiferentan.-aaa... a sta to znaci? -to znaci da navija za Kvins Park Rendzers.
morgana Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 (edited) moj omiljeni selebriti :Hail:edit trol: dosta dobri gosti u emisiji, voditeljka jos jednom dokazala da je retard Edited March 21, 2009 by morgana
Conspirator Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 U četvrtak gostuje kod Kesića u Fajront republici. Videh danas reklamu.
Recommended Posts