hattori Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 megacar! :lol:pre neki dan:-gospodjo, mora da ustanete u 6, popijete 3 case mlake vode, i u radite 4 skleka, na 1 ruci i prolazi vam stitna zlezda...danas: - koje je boje bela sveca? - errrrrr... bele? - bravo! odgovor je tacan! ozdravice vam sin! pitanje jeste bilo malo tesko ali moze da se odgovori ako se dobro razmisli...ludak.
Conspirator Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 (edited) To vam pravi jedan čovek...... trojku ima dužu i levo i desno Edited June 24, 2008 by Conspirator
Buck Naked Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Na snimku rece "smrt narodnjacima, ziveo hevi-metal".. A zato je on bio pokunjen na Duginim poselima!Kakav majstor.. Megacar, odistinski.
Conspirator Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 (edited) http://tarotmilan.com Edited July 19, 2008 by Conspirator
Conspirator Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ? Оно о чему се већ неко време прича, сада је и званично. Снима се документарни филм о Милану Радоњићу, таротологу из Србије! Прва клапа пада 1. маја ове године, а снимање ће трајати два пуна месеца. Том приликом, снимаће се на много локација, међу којима издвајамо места као што су Ђавоља Варош, Косово и Метохија, Беч, Париз и Лондон. О овом јединственом документарцу и његовим ауторима ће бити још доста речи, а прве информације о томе, увек ћете моћи прочитати на Милановом званичном сајту http://tarotmilan.com. ? Премијера филма о Милану Радоњићу ?ТАРОТ СРБИЈА? заказана за октобар ове године. Одмах након премијере, филм можете погледати у биоскопима широм Србије.Milan je 100% našao menadžera. :D
hattori Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ma jebo dokumentarac,ocel biti i dalje tv seansi...
dig_chohano Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Sa njegovog foruma: Od septembra pokrecem novu grupu ucenika. Nije fora da pogodis sta ce da se desi, to ti mogu objasniti za 6 meseci svakodnevnog rada, nego je fora uci u spil. SPIL JE ZIV. Mozes videti sta Tarot radi preko virtuelnog medija. Ja tu nisam bitan. Evo ja se prvi javljam za septembar! Ako moze Zelim da se usavrsim u svakom mogucem smislu jer mi stvarno dobro ide! Samo reci gde i kada tacno i tuj sam. Vazi.Kad pocne nov mesec da raste posle jesenje ravnodnevnice, a to je 29.9. u 4.12 ujutru pocinje skola. Nije zezanje, nema veze sa emisijama. U emisijama radim prakticnu magiju, hipnozu i animaciju, sto je jako tesko. Radi se u prirodi, povezivanje sa kosmickim silama. Do tad citaj Corpus Hermeticum. Pozdrav.
Buck Naked Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Da li je jos neko primetio da se Milan nesto ugojio? A i tetovaze reklamira..
hattori Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 megacar: koja ste krvna grupa? nulta?gledateljka: ne, b...megacar: morate nulta da budete.
Conspirator Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 (edited) Edited August 17, 2008 by Conspirator
Recommended Posts