Jump to content
IGNORED

IZAĐI NA CRTU

morgen

Recommended Posts

Posted
pa koliko smo zapravo daleko od toga gde cemo gledati po par sati kako neki selebriti sedi na solji i kenja.
imaš pm. 1 moj svežiji uradak.
Posted
imaš pm. 1 moj svežiji uradak.
odlican rad. kad ce drugi deo?
Posted

Nisu mogli da zapale baraku, pa posle nabavili neispravnu vagu ...U svakom slučaju, zaslužena pobeda Kalernića kojom se direktno kvalifikovao u drugi krug takmičenje "Nindža ratnici" ...

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Preksinoć bila prava drama za 75.000 evra. Na kraju bile neke dve zajebancije sa pljuvanjem bombona u dalj i hvatanjem loptice, ali gari je bio neverovatno hladnokrvan i uspeo je da pobedi Kalenića.

Posted
Preksinoć bila prava drama za 75.000 evra. Na kraju bile neke dve zajebancije sa pljuvanjem bombona u dalj i hvatanjem loptice, ali gari je bio neverovatno hladnokrvan i uspeo je da pobedi Kalenića.
khm khm....
Posted
khm khm....
uopste nije namesteno :D
Posted
khm khm....
grudobolja?
Posted

Ne znam kako to mislite da je namešteno? Ako ste gledali majstoricu, igralo se do 2 poena, Kalenić je vodio 1:0 i njegov protivnik je bar pet puta morao da hvata lopticu kako bi preživeo. Pa i ono pljuvanje bombone u dalj, tu je takođe bilo gusto. Igralo se fer.

Posted
grudobolja?
Lako je tebi ti si se navikao na ostar vazduh po ravnici...;)
Posted

Šta god da se desi, neki će reći da je namešteno. Čudno je, što je i Milan rekao, da potpuno debilne igre odlučuju pobednika.Nagradni fond je neprimereno veliki, mislim da je i nagrada od 10000 evra po emisiji sasvim dovoljna cifra, pogotovu što se nagrada prenosi u slučaju Kalinićeve pobede.

Posted

uhvatio malo kad se Kalinic svadjao oko rezultata u igri izmedju dve vatre. "4:1 je majke mi! Miljane, reci im ti da je 4:1!"ljigavac odvratni...sent from planet Saturn