nisam ja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 pa koliko smo zapravo daleko od toga gde cemo gledati po par sati kako neki selebriti sedi na solji i kenja.imaš pm. 1 moj svežiji uradak.
sherman Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 imaš pm. 1 moj svežiji uradak.odlican rad. kad ce drugi deo?
stoka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Nisu mogli da zapale baraku, pa posle nabavili neispravnu vagu ...U svakom slučaju, zaslužena pobeda Kalernića kojom se direktno kvalifikovao u drugi krug takmičenje "Nindža ratnici" ...
morgen Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/5334/los-rejting-izasao-na-crtu-milanu-kalinicu-mozda-kraj-soua
Quizmaster Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Preksinoć bila prava drama za 75.000 evra. Na kraju bile neke dve zajebancije sa pljuvanjem bombona u dalj i hvatanjem loptice, ali gari je bio neverovatno hladnokrvan i uspeo je da pobedi Kalenića.
Frank Pembleton Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Preksinoć bila prava drama za 75.000 evra. Na kraju bile neke dve zajebancije sa pljuvanjem bombona u dalj i hvatanjem loptice, ali gari je bio neverovatno hladnokrvan i uspeo je da pobedi Kalenića.khm khm....
Кристофер Лумумбо Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 khm khm....uopste nije namesteno :D
Quizmaster Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ne znam kako to mislite da je namešteno? Ako ste gledali majstoricu, igralo se do 2 poena, Kalenić je vodio 1:0 i njegov protivnik je bar pet puta morao da hvata lopticu kako bi preživeo. Pa i ono pljuvanje bombone u dalj, tu je takođe bilo gusto. Igralo se fer.
Frank Pembleton Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 grudobolja?Lako je tebi ti si se navikao na ostar vazduh po ravnici...;)
morgen Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Šta god da se desi, neki će reći da je namešteno. Čudno je, što je i Milan rekao, da potpuno debilne igre odlučuju pobednika.Nagradni fond je neprimereno veliki, mislim da je i nagrada od 10000 evra po emisiji sasvim dovoljna cifra, pogotovu što se nagrada prenosi u slučaju Kalinićeve pobede.
maheem Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 uhvatio malo kad se Kalinic svadjao oko rezultata u igri izmedju dve vatre. "4:1 je majke mi! Miljane, reci im ti da je 4:1!"ljigavac odvratni...sent from planet Saturn
Recommended Posts