Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ma zajebavam se na račun Dodika.

Nadam se da ne sme, ne bi trebalo da smeju ni u jedno takmičenje sa Zvezdom.

Posted

ocigledno da mogu u takmicenjima koje organizuje kss. za abu treba neko da prouci pravilnik.

na stranu sto mislim da to ne treba zvezdi ni za sta, ni u domacoj ligi ne ispunjava svrhu razigravanja potencjalnih prvotimaca, a tek na jadranu ne bi. a donelo bi dodatne troskove. druga stvar je sta covicu treba.

Posted

U međuvremenu-Bojić nastavlja da dominira u KLS-19/9/9 index:37.

Gotivan mi ovaj OKK, valjda ce uspeti da upadnu u prve 4...

Posted

ne znam koliko će Čokijevo muljanje da prođe na planu koji je širi od čisto lokalnog.

u svakom slučaju biće "komendija" i utakmice czv telekom-fmp u domaćici. nisam gledao pravilnike, ne znam dal ima nekih prepreka.

Никаквих препрека нема,јер за сваку клуб плаћаш акотизацију за учешће у такмичењу.Човић је пре неколико година имао неку ваљда власничку структуру и над Борцем из Чачка и наравно фмп-а па је играо исту лигу.

Posted

Jel' može da se desi da Mega igra Evrokup sledeće sezone?

Posted

Ako Misko bude to zeleo, sve je moguce...pitanje je kakav ce tim Mega imati sledece sezone i da li ce moci da guraju dva fronta

Posted

Никаквих препрека нема,јер за сваку клуб плаћаш акотизацију за учешће у такмичењу.Човић је пре неколико година имао неку ваљда власничку структуру и над Борцем из Чачка и наравно фмп-а па је играо исту лигу.

znači, ako bih ja osnovao/kupio 8 klubova i za svaki platio kotizaciju mogao bih da dođem u situaciju da svi moji igraju superligu. extra.

ovde je veza očigledna i bode oči. na stranu formalni nazivi, radi sa o fmp1 i fmp2.

Posted (edited)

Imaš pravilnik na sajtu, a tamo ništa ne piše o vlasništvu, kapiram da se uzdaju u agilna rukovodstva nacionalnih takmičenja, odnosno njihovu sposobnost da suzbiju mutne radnje. Dodatno, svako pravilo koje bi sada naknadno doneli moglo bi da počne sa primenom tek od sezone 2015/16, tako je recimo sa pravilom da Miško mora da prenese na nekoga upravljanje Megom jer je agent, to će proveravati™ tek na leto. Ne znam kako je za opciju kvalifikovanja za ULEB takmičenja, kapiram da oni imaju to sa vlasništvom pokriveno UEFA-style, odnosno da bi FMP mogao da igra Eurocup jer to nije isto takmičenje u kom je roditeljski klub, ali nisam čitao propozicije.

Inače, pravilnik navodi da sva mesta u svim ABA halama moraju biti numerisana i da se ima obezbediti da svaki gledalac sedi na svom mestu, ali ne navodi sankcije ukoliko to nije slučaj. Bio bi red da to malo uzmu u razmatranje, imaju novčane kazne za totalne gluposti, pa im recimo soma evra po tekmi u kojoj numerisanje ne funkcioniše ne bi baš bilo out of this world u smislu izvodljivosti... Interesantno je i da ABA pravilnik dozvoljava dvojnu registraciju i ustupanje za igrače ispod 21 godine ukoliko to dozvoljava nacionalni pravilnik, pa bi bilo pametno da neko zavrne jaja ovima iz KSS kako bi neki budući Rebići i Aranitovići ovog sveta mogli da imaju neke minute tokom 90% sezone. Postoji i stavka da ABA klubovi od sledeće godine neće moći da igraju EuroChallenge, federacijometrija i clashovi zbog termina.

Edited by Oxymoron
Posted

alo, moderacij, troluju mi topik.

hajde, razidji se!

Posted

Koji si bergasa. :D

Treba da budeš srećan i ponosan što se ovde osećamo komotno i dobrodošlo. -_-

Posted

druze, razidji se!

Posted

Danas je Megin red da igra za omaž Partizanu...

Posted

U čemu je fora sa ovim Smederevom, baš ih ič ne interesuje da gledaju basket?

Posted

dajte neki potok

na balkansportu ima strim, hrvatska arena. super slika