Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Lični utisak, poetska sloboda i sveprisutan odjek nepravde zbog načina na koji su se kvalifikovali za ABA prošle sezone, zar nisi već navikao? Kad si već tu, reci, gde bi mogao Čovara da relocira FMP ako se raspadne Muttomatica, ko osim Smedereva i Vršca ima korektnu halu relativno blizu Beograda?

Posted

Neka ode on u SD, a Mega neka dodje u Kg :)

ne znam za mesta blizu Bg-a, ali se ovako spominju gradovi poput Nisa, Krusevca, Jagodine..

p.s. nije Radnicki kriv sto je upao u ABA ligu.. Naravno da je Vojvodina imala pravo na to mesto, ali grad/pokrajina ili ko god iz nekog razloga nisu skupili kintu (ili nisu zeleli da skupe.. jbm li ga) za kotizaciju, pa je liga to mesto ponudila Radnickom a ovi platili

Posted

Pa sad, bilo je prvi put da u slučaju opšte frke ta kotizacija ne može na rate, how convenient, ali da ne trollujemo... Pošto si generalno okej tip, želim ti da ti se nešto preseli makar tu pored u Jagodinu, bilo to nešto Swisslion ili FMP.

:)

Posted

Meni se dopada ovaj moj plan da to bude Mega

Upisao bih se od srece :)

Posted

Lični utisak, poetska sloboda i sveprisutan odjek nepravde zbog načina na koji su se kvalifikovali za ABA prošle sezone, zar nisi već navikao? Kad si već tu, reci, gde bi mogao Čovara da relocira FMP ako se raspadne Muttomatica, ko osim Smedereva i Vršca ima korektnu halu relativno blizu Beograda?

Zrenjanin. 

Posted

Novičica nije igrao zbog skočnog zgloba. :-(

Posted

u kraljevu bi na jesen konacno trebala da se zavrsi hala sportova

ako ponovo ne ispale

Posted

Pa sad, bilo je prvi put da u slučaju opšte frke ta kotizacija ne može na rate, how convenient, ali da ne trollujemo... Pošto si generalno okej tip, želim ti da ti se nešto preseli makar tu pored u Jagodinu, bilo to nešto Swisslion ili FMP.

:)

Ako Fmp udje, realnije je očekivati da mu pošaljemo Partizan.

Posted

Je l postoji neki propis u ABA da ne mogu da igraju 2 kluba sa istom adresom?  :P

Posted

nece.. samo ce preci u drugi grad, licitira se vec

a sto su ovi iz Radnickog sile mraka, a ovi iz FMP-a nisu?

kao izbor izmedju naprednjaka i socijalista.

Posted

Zeleznik?

:Jova:

Posted

nisam siguran da mogu klubovi "od istog gazdu" da igraju u ligi....ono, kao što ne mogu Barselona i Barslenona B

Posted

Može samo ako se Ćoki preimenuje u počasnog predsednika jednog od klubova.

Posted

ne znam koliko će Čokijevo muljanje da prođe na planu koji je širi od čisto lokalnog.

u svakom slučaju biće "komendija" i utakmice czv telekom-fmp u domaćici. nisam gledao pravilnike, ne znam dal ima nekih prepreka.

Posted

Može samo ako se Ćoki preimenuje u počasnog predsednika jednog od klubova.

pa zar nije već izbegao funkciju predsednika kluba ili se varam? ppv stajl