March 8, 201411 yr Kakav raspad Radničkog u drugom poluvremenu. Teško da je Mega očekivala da ovde dobije bez Novice i Miljena.
March 8, 201411 yr Reljić odigrao baš dobro. Inače sedi na kraju klupe.. Edited March 8, 201411 yr by pacey defender
March 8, 201411 yr micic doktorski kad je bilo najvaznije jokara :ziga: dangubic isto popravio formu, odlicno igra u poslednje vreme. imao je jedan crossover na kraju, taman da izbaci cuvara na metar od sebe i onda jumper sa bacanja, doktorski.
March 8, 201411 yr Meni malo zao kad Muta izgubi. Volela bih da su treci, posle nas i Mege. Edited March 8, 201411 yr by MayDay
March 8, 201411 yr Author ne znam, danas sam bio u vizuri kada su polazili i miljenovic je bio u trenerci, nosio je opremu. mozda se povredio na zagrevanju.
March 8, 201411 yr Mala pobeda za Megu, veliki poraz za sile mraka i bezumlja! Pod pretpostavkom da neće iz čiste pakosti izminirati srbijanski koeficijent, sledeći korak je da ih FMP eliminiše iz Top 4 Paštete... Hopefully će do tada pola kadra da im se razbeži zbog odsustva organizacije, ljigavosti i neplaćanja. Zvuči kao plan!
March 8, 201411 yr Mala pobeda za Megu, veliki poraz za sile mraka i bezumlja! Pod pretpostavkom da neće iz čiste pakosti izminirati srbijanski koeficijent, sledeći korak je da ih FMP eliminiše iz Top 4 Paštete... Hopefully će do tada pola kadra da im se razbeži zbog odsustva organizacije, ljigavosti i neplaćanja. Zvuči kao plan! nece.. samo ce preci u drugi grad, licitira se vec a sto su ovi iz Radnickog sile mraka, a ovi iz FMP-a nisu?