pacey defender Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Titula na vidiku!!! :misko: Nego, koji ce dres nositi? Njegov broj je povucen ako se ne varam Do kraja ove sezone će nositi 23. Jer niko ne može da zameni Novicu, uključujući i samog Novicu. Onda sledeće sezone vraća broj 12 i dalje se sve piše samo.
hooyadahoo Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 pa jbte, nisam siguran da su se pojacali...
djuras Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 nemaju oni za sta da se pojacavaju, cilj za ovu sezonu je ispunjen
misko maric Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Prijatelj koji dosta prati košarku, opasno hvali Bojića. Ja ga nisam gledao
Кристофер Лумумбо Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 (edited) cilj za ovu sezonu nije ispunjen, tek predstoji fajt u domacoj ligi. novica :0.6: inace, odgledao sam utakmicu. u zadnjoj cetvrtini publika aplaudirala svakom lepom potezu mege :) Edited February 24, 2014 by kojot
1n54jd3r Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Bojic ima vrlo nizak kosarkaski IQ. Gledao sam ga dosta u juniorima plus ono sto je igrao za seniore dok je jos bio u Megi. Utisak mi je bio da on nema sta da trazi u iole ozbiljnoj kosarci (sve iznad KLS). Fokusiran je uvek bio na index, cak znam da se desavalo da mu upisuju tudje skokove i asistencije (sto u KLS nije retka pojava). Sto se tice fizikalija glavna prednost su mu duge ruke pa se desava da nekad lupi blokadu cuvaru bez i da se odvoji od zemlje. Sut pod velikim znakom pitanja, uglavnom poentira ispod kosa na asistenciju ili na otpadak posle skoka. Za trojku nema sut ni brzinu, za cetvorku nema visinu i snagu.
Кристофер Лумумбо Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 za cetvorku ima duzinu, moze da igra bez problema, nece glavom da cuva igrace. imam isti utisak kao ti na osnovu onoga sto sam gledao u megi. e sad, stvarno ne znam kako igra u okk, nisam ga gledao, mozda je napredovao.
ficfiric Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 cilj za ovu sezonu nije ispunjen, tek predstoji fajt u domacoj ligi. Naravno! Vreme je da pasteta zavrsi u vitrini Mega ishrane!
Кристофер Лумумбо Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Naravno! Vreme je da pasteta zavrsi u vitrini Mega ishrane! daj boze, ali prvo treba da se izbori plasman u aba ligu.
FPLS Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Znacice Novica Megi... U kakvom god da je stanju, od Radovica je bolji. Zna li se oce li igrati Vasa i Dangubic za vikend?
Joe D Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 pa jbte, nisam siguran da su se pojacali... ma daj. radovic je prosecan igrac. Bojic ima vrlo nizak kosarkaski IQ. Gledao sam ga dosta u juniorima plus ono sto je igrao za seniore dok je jos bio u Megi. Utisak mi je bio da on nema sta da trazi u iole ozbiljnoj kosarci (sve iznad KLS). Fokusiran je uvek bio na index, cak znam da se desavalo da mu upisuju tudje skokove i asistencije (sto u KLS nije retka pojava). Sto se tice fizikalija glavna prednost su mu duge ruke pa se desava da nekad lupi blokadu cuvaru bez i da se odvoji od zemlje. Sut pod velikim znakom pitanja, uglavnom poentira ispod kosa na asistenciju ili na otpadak posle skoka. Za trojku nema sut ni brzinu, za cetvorku nema visinu i snagu. Bojic skuplja ucinak zato sto dobro prati igru i razume gde treba da se nadje u kom trenutku, tako da ti opaska iz prve recenice ne stoji. On ima ocajan sut, slab je i ima odraz ko moja baba, ali tesko da ima slab iQ. I treba mu dati priliku da pokaze da li je napredovao od kad je otisao iz Mege pre nego sto se otpise iz ozbiljne kosarke. Mnogo vise problema koji ljudi imaju sa njim se odnosi na njegovo prezime mnogo vise nego na igru.
harper lee Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 inace, odgledao sam utakmicu. u zadnjoj cetvrtini publika aplaudirala svakom lepom potezu mege :) Ta kosarkaska prica iz Sirokog je jedna od najlepsih poslednjih godina u regionu. Meni je ta zapadna Hercegovina uvek bila sinonim za tamni vilajet ali cela ta stvar sa Sirokim i kosarkom je sjajna.
Кристофер Лумумбо Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Ta kosarkaska prica iz Sirokog je jedna od najlepsih poslednjih godina u regionu. Meni je ta zapadna Hercegovina uvek bila sinonim za tamni vilajet ali cela ta stvar sa Sirokim i kosarkom je sjajna. mislim da je ovo prvi put da cujem da u nekoj drugoj drzavi aplaudiraju protivnickoj ekipi za svaki dobar potez. nije to bilo upuceno domacim igracima koji su igrali lose pa se navijaci inate, aplaudirali su i svojim kosarkasim koji su bili pocisceni.
Recommended Posts