Кристофер Лумумбо Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 uh, uzas. nadam se da ce ga odmoriti i da nece igrati sledece nedelje.
nemoderisani Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 ovo boli i kad se gleda. nadam se da je dobro vasa. čini mi se da je pao na potiljak direkt, a naravno vrat je mogao da strada. jel trulo što su me dirnuli ovi hercegovski aplauzi? ipak kad je gusto vidi se da ljude boli uvo za nacionalnost i te bajke.
Блок_64 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 zna li se sta je sa vasom?! miljenovic 13 asista :))) auh kakvo izdrkavanje Мене подсећа на Стоктона куда све провлачи лопту. Зачепио је уста свима који су се трудили да објасне да нема физикалије за озбиљну кошарку. Васа потрес мозга,Дангубић скочни зглоб.Мајко моја.
Timmy Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Košarkaš Mega Vizure Vasilije Micić doživeo je potres mozga na meču sa Širokim, dok je Nemanja Dangubić povredio skočni zglob, ali su obojica dobro. Micić je pao već u prvom minutu utakmice koju su izabranici Dejana Milojevića dobili sa 86:72, i na kratko je izgubio svest, ali je sam izašao sa terena. „Vasilije je dobro. Imao je potres mozga, ali je sam ustao, sam je otišao sa terena. Pregledali su ga i naši lekari, kao i Širokog. Nekoliko sekundi je bio u nesvesti, ali se dobro oseća, kako je sve moglo da bude. Trenutno ne mogu da kažem više“, rekla je za B92 Tamara Matković, portparolka Mega Vizure. Dangubić se povredio u 17. minutu susreta, a prema rečima Matkovićeve i on se oseća dobro. „Nemanja je zaradio povredu zgloba, ali ona nije ozbiljnija“, istakla je Matkovićeva.
FPLS Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) Radovic potpisao za Mursiju. :misko: Prostor za Novicu? Edited February 23, 2014 by FPLS
BarryWhite Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Navodno se Novica vraca u Megu. Sinoc je na b92 forumu jedan drugar napisao da Radovic odlazi i da se vraca Novica, ovaj prvi deo najave se ostvario tako da verujem da ima dobru informaciju.
Frau Gabrijela Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ni ja ne smem da gledam snimak. :( drži se, vasilije, budi dobro što pre.
pacey defender Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 kakvi su Jaramaz, Bojić i Zagorac ove sezone? Može li Mega na njih da računa naredne sezone, ili se radi o nedovoljno dobrim igračima? Novak je isto Miškov igrač?
adasevic Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Bojic je MVP KLSa. Igra u OKK i ima 496 indeksnih poena. Prvi sledeci je upravo Jaramaz koji ima 335, sto dovoljno govori o Bojicevom ucinku :) I Zagorac je u vrhu po korisnosti - 7. sa indeksom 312. Kako to izgleda na terenu, ne bih mogao da ti kazem jer Smederevo nisam gledao ni jednom, a OKK sam uhvatio nesto malo na TVu... Btw, Novak je treci na ovoj MVP listi sa 334 indeksnih poena...
pacey defender Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Da, pogledao sam sajt, pa sam hteo da saznam kako to izgleda uzivo.
Belaj Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 5m Novica Velickovic, returned to Serbian club, BC Mega Vizura. The first game for his new-old club, will take place on Saturday, vs Red star.
Apollo Creed Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Eto konacno prilike da i Tadija izdominira protiv nekog...
hooyadahoo Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 jbte novica... ko bi rekao u trenutku odlaska iz partizana da ce njegova karijera ovako izgledati... vaso drz se! meni je ovo navijanje u sirokom isto palo u oci, bravo za hercegovce.
ficfiric Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Titula na vidiku!!! :misko: Nego, koji ce dres nositi? Njegov broj je povucen ako se ne varam
Recommended Posts