MangupIzCivilstva Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Jel ima neki info sto ce biti sa Megom slijedece sezone? Po novinama i forumima su se vec uveliko utefterili Danguba, Jokic, Micic, i jos neki igraci, a evo ide i glasina da ce Milivojevic za Partizan. Je ima the Boss na lageru novu turu mladih talenata koji cekaju da procvetaju ili ce Mega biti "one hit wonder"?
Töölönlahti Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Od očiglednih, ima u Smederevu Ognjena Jaramaza, Radeta Zagorca i Andriju Simovića (svi '95. godište), a uvek može da vrati Bojića, možda Novaka... Samo opušteno, napakovan je :misko:-ov lager.
Joe D Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 tesko da ce ga ponovo usrati ovakva selekcija, nema toliko kvalitetnih igraca na raspolaganju.
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 cenim da ce biti vise iskusnijih igraca.
MangupIzCivilstva Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Znaci vjerovatno ce dovesti par stranaca koji trebaju izlog i drugu sansu.
Töölönlahti Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 tesko da ce ga ponovo usrati ovakva selekcija Ovo sad je bio ulazak sa stilom... ... a sada će uploviti u mirnu luku racionalnog funkcionisanja, slažem se.
1n54jd3r Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 pa realno tesko da cemo u skorije vreme imati priblizno jaku generaciju kao sto je `93 (mislim malo sire - generacija koja je igrala finale juniorske lige u Vrscu, ima tu i mladjih), a od njih je dobar deo zavrsio u Megi (Vasa, Miljenovic, Krstic, Danguba, Avramovic, Reljic)
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 1h The present was official invitation for World team U20 for Hoop Summit game in Portland, In upcoming April! Great timing by NIKE! -))) :misko:
BarryWhite Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 pa realno tesko da cemo u skorije vreme imati priblizno jaku generaciju kao sto je `93 (mislim malo sire - generacija koja je igrala finale juniorske lige u Vrscu, ima tu i mladjih), a od njih je dobar deo zavrsio u Megi (Vasa, Miljenovic, Krstic, Danguba, Avramovic, Reljic) Jesi siguran da su svi oni kao juniori igrali za Megu? Miljenovic sigurno nije a nesto mi je u glavi da su Dangubic i Krstic igrali za Hemofarm, samo ne znam da li su kad su presli u Megu mogli da igraju za juniore jos uvek.
theanswer Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 1h The present was official invitation for World team U20 for Hoop Summit game in Portland, In upcoming April! Great timing by NIKE! -))) :misko: Jel to za Jokića?
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Jesi siguran da su svi oni kao juniori igrali za Megu? Miljenovic sigurno nije a nesto mi je u glavi da su Dangubic i Krstic igrali za Hemofarm, samo ne znam da li su kad su presli u Megu mogli da igraju za juniore jos uvek. za megu su igrali vasa, reljic, bojic...mislio je na generaciju generalno. @iverson da, jokic ce igrati.
Lyckety Splyt Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Miško valjda reče na tviteru da Jokić ostaje i sledeće sezone u Megi.
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 da, rekao je da jokic pstaje sto je odlicna vest.
ficfiric Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Veličković napustio BambergDan nakon eliminacije iz Evrokupa nemački Brose Baskets iz Bamberga otpustio je Novicu Veličkovića i Zeka Rajta, preneo je radio Bamberg. Trener nemačkog šampiona nije bio zadovoljan igrama našeg košarkaša koji je u Evrokupu imao učinak od 5,3 poena, 3,3 skoka i 1,5 asistencija. "Iako je dobio mnogo šansi, nije mogao da ispuni ulogu koja mu je bila namenjena", rekao je sportski direktor Volfgang Hejder. Veličković je ove sezone potpisao za Bamberg, počeo je da igra tek u novembru, nastupio je na pet mečeva u Evroligi gde je u proseku beležio 7,2 poena uz 2,8 skokova i 1,2 asistencije. "Svesni smo igračkih kvaliteta koje Novica poseduje, ali on zbog fizičke spreme nije u mogućnosti da pruži partije na visokom nivou u nastavku sezone. Žao mi je što je došlo do razlaza, ovu odluku smo doneli nakon povratka u tim Šaroda Forda", rekao je trener Bamberga Kris Fleming. Rajt će pojačati grčki Panatinaikos, a još uvek nije poznato gde će Veličković nastaviti karijeru. On je prethodnih sezona imao velikih problema sa povredom kolena, zbog čega nije mogao da igra ni prva dva meseca u Nemačkoj.
1n54jd3r Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 za megu su igrali vasa, reljic, bojic...mislio je na generaciju generalno. tako je...iz te generacije od poznatijih figuriraju Bezbradica, Cvele, Turanjanin, Marinkovic...
Recommended Posts