Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Ima i na Areni 2 nego sam valjda naleteo kad je bilo poluvreme pa se pogubio. Drug odigrao 10 hiljada hendikep protiv Mege pa zato pratim, prolazi rutinski.

• Replies 3.5k
  • Views 297k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

Opet nema prenosa? <_< A ključni meč i za Megu i za Zadar ove sezone, znači šnostra...Treba izvršiti neki pritisak na Lisca da napravi nešto kao ABA Pass, tačno bih mogao da totalno ukinem TV i basket gledam samo preko kompa.

igraju za ostanak i cetvrtu ekipu iz srbije

Pa da, bio sam ozbiljan kada sam rekao da je ključni.edit: ... za sada, da kucnem u drvo, deluje da Mega rutinski rešava sve te dileme. :kralj:

Edited by Oxymoron

56:36 ht. Bravo mega :)

Što se tiče 18. kola, lelemudi iz Lipovečke 1 jedino ovaj Megin meč nisu okačili na sajt... Uprava napolje! <_<

neki potocic za megu?

Prenosi Denda

Jbga. Da dade Vasa onu trojku u kontri na -5 svasta je moglo da bude.. MZT realno jaci.

Priča se™ da će Micić sledeće sezone sa Dudom u Efes.

• Author

bas me cudi da se takva informacija pojavljuje danas kada je misko dao intervju grckim novinarima gde je prakticno potvrdio da ce duda biti trener efesa. :D cenim da je to neko izmislio.

Sudeći po informacijama iz pouzdanih izvora, Efesov pevac naredne sezone će biti Teo-Micić-neki nebitan lik-Savanović-Krstić.

Bogdan nebitan lik? :D

• Author

:misko:to je to :D

Edited by kojot