Svarog Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 inače, Varda je ultra zabavan uživo. vidi se da čovek zna znanje i da je prošao svašta. majstorski je nekoliko puta odradio Partizanove visoke. al kako ga "mrzi" da igra to je neverovatno :D, plus vraćanja u odbranu nakon polu-kontri ili brzih izvođenja Partizana kada kaska poslednji i pokazuje rukom ko da preuzme njegovog :D
Töölönlahti Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) edit: ... a bleh, siva boja, nema na online RTRS. Edited January 12, 2014 by Oxymoron
Joe D Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) fala! :thumbsup:setio se miloje da ne moze da igra prvu cetvrtinu sa najboljim gracem na klupi.edit2: koliko je jokic nerealno dobar. ne secam se koji je 18ogodisnjak bio ovoliko impresivan u poslednjih desetak godina. Edited January 12, 2014 by Joe D
Joe D Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Vasa se drogira, nema drugog objasnjenja za ovo sto igra.
Timmi Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 fala! :thumbsup:setio se miloje da ne moze da igra prvu cetvrtinu sa najboljim gracem na klupi.edit2: koliko je jokic nerealno dobar. ne secam se koji je 18ogodisnjak bio ovoliko impresivan u poslednjih desetak godina.daj mi best case scenario
ficfiric Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 ali nema tekme :(Gde nema tekme? Prenos je na RTRS-u
Joe D Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 daj mi best case scenarioNikola Vujicic rekao bih.aman gde to gledate?Ostavio covek link, kliknes na tv pa se registrujes preko fejsbuka i ides na rtrs.
Töölönlahti Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Kapiram da sam većinu interesantnih momenata promašio zbog šlihtanja kanala na i sa Premiershipa. :weenie: :pooh: Edited January 12, 2014 by Oxymoron
Tinman Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nikola Vujicic rekao bih.Ostavio covek link, kliknes na tv pa se registrujes preko fejsbuka i ides na rtrs.Ne moras ni da se registrujes, samo zatvoris prozor za registraciju i mozes da gledas.
kim_philby Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 evo ljudi. nisam video rtrs. sada bi praslin rekao da imam tzv. bosansko slepilo.
Recommended Posts