Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

inače, Varda je ultra zabavan uživo. vidi se da čovek zna znanje i da je prošao svašta. majstorski je nekoliko puta odradio Partizanove visoke. al kako ga "mrzi" da igra to je neverovatno :D, plus vraćanja u odbranu nakon polu-kontri ili brzih izvođenja Partizana kada kaska poslednji i pokazuje rukom ko da preuzme njegovog :D

Posted (edited)

edit: ... a bleh, siva boja, nema na online RTRS.

Edited by Oxymoron
Posted (edited)

fala! :thumbsup:setio se miloje da ne moze da igra prvu cetvrtinu sa najboljim gracem na klupi.edit2: koliko je jokic nerealno dobar. ne secam se koji je 18ogodisnjak bio ovoliko impresivan u poslednjih desetak godina.

Edited by Joe D
Posted

Vasa se drogira, nema drugog objasnjenja za ovo sto igra.

Posted
fala! :thumbsup:setio se miloje da ne moze da igra prvu cetvrtinu sa najboljim gracem na klupi.edit2: koliko je jokic nerealno dobar. ne secam se koji je 18ogodisnjak bio ovoliko impresivan u poslednjih desetak godina.
daj mi best case scenario
Posted
ali nema tekme :(
Gde nema tekme? Prenos je na RTRS-u
Posted

fala ficfiric. ladno nisam video rtrs.

Posted
daj mi best case scenario
Nikola Vujicic rekao bih.
aman gde to gledate?
Ostavio covek link, kliknes na tv pa se registrujes preko fejsbuka i ides na rtrs.
Posted (edited)

Kapiram da sam većinu interesantnih momenata promašio zbog šlihtanja kanala na i sa Premiershipa. :weenie: :pooh:

Edited by Oxymoron
Posted
Nikola Vujicic rekao bih.Ostavio covek link, kliknes na tv pa se registrujes preko fejsbuka i ides na rtrs.
Ne moras ni da se registrujes, samo zatvoris prozor za registraciju i mozes da gledas.
Posted

evo ljudi. nisam video rtrs. sada bi praslin rekao da imam tzv. bosansko slepilo.