Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

inače, Varda je ultra zabavan uživo. vidi se da čovek zna znanje i da je prošao svašta. majstorski je nekoliko puta odradio Partizanove visoke. al kako ga "mrzi" da igra to je neverovatno :D, plus vraćanja u odbranu nakon polu-kontri ili brzih izvođenja Partizana kada kaska poslednji i pokazuje rukom ko da preuzme njegovog :D

• Replies 3.5k
  • Views 297k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

evo jedan primer, momak koji nije mogao da igra slovacku ligu je dobio 250k kao senior na koledzu. mislim da ne postoji racionalan razlog za klince koji nisu nba kalibar da ne odu na koledz. velika ve

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbt kakvu generaciju je Sale Djordjevic uspio da unisti.

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

aj sad da se izvinite gospodinu raznatovicu   

Posted Images

neki potocic?

edit: ... a bleh, siva boja, nema na online RTRS.

Edited by Oxymoron

fala! :thumbsup:setio se miloje da ne moze da igra prvu cetvrtinu sa najboljim gracem na klupi.edit2: koliko je jokic nerealno dobar. ne secam se koji je 18ogodisnjak bio ovoliko impresivan u poslednjih desetak godina.

Edited by Joe D

ali nema tekme :(

Vasa se drogira, nema drugog objasnjenja za ovo sto igra.

fala! :thumbsup:setio se miloje da ne moze da igra prvu cetvrtinu sa najboljim gracem na klupi.edit2: koliko je jokic nerealno dobar. ne secam se koji je 18ogodisnjak bio ovoliko impresivan u poslednjih desetak godina.
daj mi best case scenario

aman gde to gledate?

ali nema tekme :(
Gde nema tekme? Prenos je na RTRS-u

fala ficfiric. ladno nisam video rtrs.

daj mi best case scenario
Nikola Vujicic rekao bih.
aman gde to gledate?
Ostavio covek link, kliknes na tv pa se registrujes preko fejsbuka i ides na rtrs.

Kapiram da sam većinu interesantnih momenata promašio zbog šlihtanja kanala na i sa Premiershipa. :weenie: :pooh:

Edited by Oxymoron

Nikola Vujicic rekao bih.Ostavio covek link, kliknes na tv pa se registrujes preko fejsbuka i ides na rtrs.
Ne moras ni da se registrujes, samo zatvoris prozor za registraciju i mozes da gledas.

evo ljudi. nisam video rtrs. sada bi praslin rekao da imam tzv. bosansko slepilo.