December 18, 201311 yr Secam se da je Misko prosle sezone komentarisao kad je pricao o Zvezdi kao kvalitntnoj ekipi pomenuo je da recimo Milovanovic nije cak ni u 12. Rekao bih da je ovo dobar potez i za Megu i za Milovanovica. Nego da li se ovim potezom otvara mogucnost da ipak Jokic dodje u Zvezdu? :)
December 18, 201311 yr U situaciji u kojoj bi Jokić imao sasvim dobar prostor za igru u Zvezdi, nema razloga da ga ovaj ne pusti uz neko korektno obeštećenje. Osim ako mu naglo nisu porasle takmičarske ambicije.
December 21, 201311 yr nije. drugo nije igrao.radovic odlican. jokica milina gledati.miljen u drugom dobro odigrao.micic i dangubic losi.posebno dangubic. Edited December 21, 201311 yr by bradilko
December 28, 201311 yr The story of Mega VizuraTo je video sa abaliga.com od pre nekoliko dana. The surrounding don't leave the impression of sporting activity, but...
December 28, 201311 yr Author lepo sam vam rekao da ona pobeda sirokog moze dosta da znaci. jebem ti glupi mzt.
December 29, 201311 yr opet niko ne prenosi megu, pasmater.a bas je valjalo pogledati duel nurkica i jokica.
January 6, 201411 yr Varda je nakon izmene u 1/4 otisao do svlacionice. Pomislio sam da nesto protestuje jer do tad ni jednu normalnu loptu nije dobio, ali se vratio ubrzo.Utakmica slaba, mnogo grese obe ekipe. Gagic najzanimljiviji sa asistencijama. Kod Mege Miljenovic deluje najkonkretnije.
January 7, 201411 yr On 6. 1. 2014. at 17:48, Svarog said: Varda je nakon izmene u 1/4 otisao do svlacionice. Pomislio sam da nesto protestuje jer do tad ni jednu normalnu loptu nije dobio, ali se vratio ubrzo.U tim godinama besika ne bira trenutak :)