Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Secam se da je Misko prosle sezone komentarisao kad je pricao o Zvezdi kao kvalitntnoj ekipi pomenuo je da recimo Milovanovic nije cak ni u 12. Rekao bih da je ovo dobar potez i za Megu i za Milovanovica. Nego da li se ovim potezom otvara mogucnost da ipak Jokic dodje u Zvezdu? :)

Posted

U situaciji u kojoj bi Jokić imao sasvim dobar prostor za igru u Zvezdi, nema razloga da ga ovaj ne pusti uz neko korektno obeštećenje. Osim ako mu naglo nisu porasle takmičarske ambicije.

Posted

ima strima za megu? miskovic i milovanovic u rosteru, tijanic poceo(?!)

Posted (edited)

nije. drugo nije igrao.radovic odlican. jokica milina gledati.miljen u drugom dobro odigrao.micic i dangubic losi.posebno dangubic.

Edited by bradilko
Posted

lepo sam vam rekao da ona pobeda sirokog moze dosta da znaci. jebem ti glupi mzt.

Posted

opet niko ne prenosi megu, pasmater.a bas je valjalo pogledati duel nurkica i jokica.

Posted

oslabljena mega se dobro i drzala.

Posted

miloje se dere ko lud na klince, a ratko kulira :lolol:

Posted

Varda je nakon izmene u 1/4 otisao do svlacionice. Pomislio sam da nesto protestuje jer do tad ni jednu normalnu loptu nije dobio, ali se vratio ubrzo.Utakmica slaba, mnogo grese obe ekipe. Gagic najzanimljiviji sa asistencijama. Kod Mege Miljenovic deluje najkonkretnije.

Posted
Varda je nakon izmene u 1/4 otisao do svlacionice. Pomislio sam da nesto protestuje jer do tad ni jednu normalnu loptu nije dobio, ali se vratio ubrzo.
U tim godinama besika ne bira trenutak :)