Venom Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Varda, koliko sam ja primetio, nije toliko los, ali pati od teske kurcobolje i dzordanskog sindroma. Ne znam odakle mu to posto ima 34 godine, sta li je umislio.Nisam gledao nijednu utakmicu, ali cim su ga doveli odmah sam na to pomislio. Nema leba od istrosenih veterana u takvim situacijama. Nista im bolje nije bilo ni sa Milisavljevicem pre par godina.
Кристофер Лумумбо Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Cini mi se da je kojot pronasao nacin da odgleda utakmicu :)hehe, odgleda sam utakmicu, poslao misko dvd :DNisam gledao nijednu utakmicu, ali cim su ga doveli odmah sam na to pomislio. Nema leba od istrosenih veterana u takvim situacijama. Nista im bolje nije bilo ni sa Milisavljevicem pre par godina. nije tacno ovo za zeku, on je bio pun pogodak cak i kada je izigravao kobi brajanta. bio je podrska ovim mladjim igracima, varda deluje nezaintresovano.glavni utisak sa ove tekme mi je da bi zvezdi dobro lego muric ili dangubic. greh je sto nisu sa dangubicem radili i modifikovali mu tehniku suta, bio bi zver. njega armsted na izolaciji podigne fintom i krene ka kosu a on opet sitgne da se vrati ispred njega i iznudi faul u napadu.
ficfiric Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Startovali i juniori. Porazeni su od Partizana 71:62. Grusanovic nije igrao :(
Блок_64 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Nisam gledao nijednu utakmicu, ali cim su ga doveli odmah sam na to pomislio. Nema leba od istrosenih veterana u takvim situacijama. Nista im bolje nije bilo ni sa Milisavljevicem pre par godina.Тачно осим што је миљисављевић био мвп лиге па ни са њим им ништа није било боље
ficfiric Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Startovali i juniori. Porazeni su od Partizana 71:62. Grusanovic nije igrao :('Bem ti, dva dana mi je trebalo da skontam da Grusanovic igra za kadete .Elem, i kadeti su izgubili od Partizana 59:85 a Grusanovic je kao starter dao 7 poena uz los sut iz igre (1/10). Imao je jos 4 osvojene lopte. Prvi macici se u vodu bacaju
Кристофер Лумумбо Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 sutalno nas unistava, osecam da je sve na onu zonu jebenu.
pacey defender Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Jokic je imao neku slabu statistiku na poluvremenu, recimo -1, sada ima 15.
Кристофер Лумумбо Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 fuck me!!! :Hail: jedva cekam da odgledam tekmu!!! prva pobeda u gostima.
keitel Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ne da nisam mogao da pretpostavim, nego mi izbiše solidan dobitak iz džepa. Svaka čast Miloju, jeste da Zadar nije pokazatelj, ali ono što sam gledao u prva dva kola nije pokazivalo da uopšte mogu da budu kompetitivni na ovom nivou, tako da je ovo veliki korak naprijed.
Recommended Posts