1n54jd3r Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 trebala im je jedna pobeda da steknu samopouzdanje i veru...bravo mega
kim_philby Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 bravo mega! frizura! frizura!Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Cestitke, Kojote.hvala :) bas mi je drago sto izgleda da je miljenovic odigrao dobro, jedva cekam da odgledam utakmicu.Kojote, kada obrces turu? cim se dovuces ovde iz provincije i javis se. ovo je stvarno za pice, mada bi bilo bolje da slavimo ako dobijemo zadar.
ficfiric Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 mada bi bilo bolje da slavimo ako kad dobijemo zadar.
Zli Gli Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Kojote, gde si u Mitrovici da gledas ove tvoje amatere protiv Srema? Drao sam se po hali prozivajuci te ali nista...A veceras sam igrao 4 hiljade na jebenu Krku, samo zato je Mega i dobila.
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 cekaj, u kakvoj mitrovici, protiv kakvog srema? morava je igrala protiv vojvodine, zar oni nisu u novom sadu?
Zli Gli Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 U sredu Mega igrala prijateljsku sa Sremom, dobili 20ak razlike. Povod je valjda bio renoviranje nase hale. Bili svi osim Varde, cini mi se.
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 da bre, sad se secam te vesti.
basketas Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 hvala :) bas mi je drago sto izgleda da je miljenovic odigrao dobro, jedva cekam da odgledam utakmicu. Jedino ako ti Misko dostavi kasetu/DVD :PZadar-Solnok, Cibona-Solnok i Mega-Krka niko nije prenosio pa nisu ni postavljeni snimci na sajt lige.
Mauci Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Cini mi se da je kojot pronasao nacin da odgleda utakmicu :)
pbg12345 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Jedino ako ti Misko dostavi kasetu/DVD :PZadar-Solnok, Cibona-Solnok i Mega-Krka niko nije prenosio pa nisu ni postavljeni snimci na sajt lige. Budimpeštanski kursistiNisu to cista posla
Joe D Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 hvala :) bas mi je drago sto izgleda da je miljenovic odigrao dobro, jedva cekam da odgledam utakmicu.miljenovic igra konstantno dobro, najbolji je igrac mege do sada u sezoni. da sutnu vardu i dovedu dva pristojna visoka igraca i mozda nekog defanzinog specijaistu spolja, imali bi ekipu koja moze da pobedjuje. ovako nece biti previse prilika za pobedu, iako je ekipa jako talentovana i igra lepu kosarku.
goofs Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Varda, koliko sam ja primetio, nije toliko los, ali pati od teske kurcobolje i dzordanskog sindroma. Ne znam odakle mu to posto ima 34 godine, sta li je umislio.
Fins fleet Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 (edited) miljenovic igra konstantno dobro, najbolji je igrac mege do sada u sezoni.Skoro svaki put kad gledam Miljenovica (izuzetak je recimo bio sada protiv Partizana), on je najbolji igrac na terenu. Ne znam sta se desava sa njegovom karijerom, da li ja pojma nemam o kosarci ili je problem u ostatku sveta. Edited October 20, 2013 by Fins fleet
Recommended Posts