Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

trebala im je jedna pobeda da steknu samopouzdanje i veru...bravo mega

Posted

bravo mega! frizura! frizura!Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted
Cestitke, Kojote.
hvala :) bas mi je drago sto izgleda da je miljenovic odigrao dobro, jedva cekam da odgledam utakmicu.
Kojote, kada obrces turu?
cim se dovuces ovde iz provincije i javis se. ovo je stvarno za pice, mada bi bilo bolje da slavimo ako dobijemo zadar.
Posted
mada bi bilo bolje da slavimo ako kad dobijemo zadar.
:mad:
Posted

Kojote, gde si u Mitrovici da gledas ove tvoje amatere protiv Srema? Drao sam se po hali prozivajuci te ali nista...A veceras sam igrao 4 hiljade na jebenu Krku, samo zato je Mega i dobila.

Posted

cekaj, u kakvoj mitrovici, protiv kakvog srema? morava je igrala protiv vojvodine, zar oni nisu u novom sadu?

Posted

U sredu Mega igrala prijateljsku sa Sremom, dobili 20ak razlike. Povod je valjda bio renoviranje nase hale. Bili svi osim Varde, cini mi se.

Posted

da bre, sad se secam te vesti.

Posted
hvala :) bas mi je drago sto izgleda da je miljenovic odigrao dobro, jedva cekam da odgledam utakmicu.
Jedino ako ti Misko dostavi kasetu/DVD :PZadar-Solnok, Cibona-Solnok i Mega-Krka niko nije prenosio pa nisu ni postavljeni snimci na sajt lige.
Posted

Cini mi se da je kojot pronasao nacin da odgleda utakmicu :)

Posted
Jedino ako ti Misko dostavi kasetu/DVD :PZadar-Solnok, Cibona-Solnok i Mega-Krka niko nije prenosio pa nisu ni postavljeni snimci na sajt lige.
Budimpeštanski kursistiNisu to cista posla
Posted
miljenovic igra konstantno dobro, najbolji je igrac mege do sada u sezoni. da sutnu vardu i dovedu dva pristojna visoka igraca i mozda nekog defanzinog specijaistu spolja, imali bi ekipu koja moze da pobedjuje. ovako nece biti previse prilika za pobedu, iako je ekipa jako talentovana i igra lepu kosarku.
Posted

Varda, koliko sam ja primetio, nije toliko los, ali pati od teske kurcobolje i dzordanskog sindroma. Ne znam odakle mu to posto ima 34 godine, sta li je umislio.

Posted (edited)
miljenovic igra konstantno dobro, najbolji je igrac mege do sada u sezoni.
Skoro svaki put kad gledam Miljenovica (izuzetak je recimo bio sada protiv Partizana), on je najbolji igrac na terenu. Ne znam sta se desava sa njegovom karijerom, da li ja pojma nemam o kosarci ili je problem u ostatku sveta. Edited by Fins fleet