Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Slaze se boja uz Miskov sat, koji je, koliko sam video, neko nabudzeno cudo roze boje :D

Posted

Razočarala Mega juče, ajde poraz nebitan, nego što nisu pokazali nimalo želje da se vrate u utakmicu, da ne dozvole da se šetamo do koša...

Posted (edited)

Kojote, Miško kaže samo 20 dresova im stiglo.Edit. Na nekim slikama deluje da Miško i ja nosimo isti sat. Ciklama ajsvoč. :D

Edited by MayDay
Posted

jel lici jos nekome zalizani na milojevica?

Posted

Dolazi Mega u sredu u Mitrovicu, prijateljska protiv Srema. Valjda ce doci svi igraci, bas da ih vidim i uzivo. I dalje mi je samo Dangubic neki potencijal a za ostale mislim da ce ostati u rangu Mege do samog kraja, jako.

Posted

Ovde se bas ide iz jedne krajnosti u drugu, neki predvidjaju da ce Mega na F4 ABA lige a neki tvrde da je samo Dangubic potencijal. Pa skoro svi igraci Mege su potencijal sem Varde i Radovica, mozda jedino Veljkovic ne deluje kao da moze da napravi neku karijeru ali kad sam ga gledao pre godinu dana delovao mi je da ne moze da dodje ni do KLS nivoa a danas je u 12 u Megi. Da vecina ovih igraca nije talentaovana ne bi im ni Misko dao ovakvu sansu u ABA ligi.

Posted

A sto Radovic nije potencijal? U smislu da moze ostvariti neku Milko Bjelica karijeru (podseca me malo na njega)I naravno da je suludo tvrditi da je samo Dangubic potencijal, al to se Gli malo zajebava rekao bih

Posted

Bogami, Radovicu su itekako predvidjali lepu buducnost, nego mu je karijera u jednom trenutku otisla nizbrdo kada je trebalo da se razvija. Mozda se vrati ove sezone

Posted

Kojote, slušam sad Miška kod Edina u U Obruču i mnogo me nervira koliko srče jezikom kad priča.

Posted

boze, kakve detalje ti primecujes :Dladno nisi uspela da iskukas jedan dres :isuse:

Posted

Ma ajde bre, Kojote, ja se dovoljno ofiram i što sam ovo pitala. Moram da čuvam reputaciju da sam samo jednom klubu odana.

Posted (edited)

pa trazis za mladjeg vrata, jebote. ako ti ne mozes da ga nateras da nabavi dresove za prodaju ne zna ko ce.

Edited by kojot
Posted (edited)

Hahaha, da naruči seriju da nosimo ti i ja na celom svetu!Da pitam Novicu da nema stari da nam da? Sad sam dobra sa Novicom.

Edited by MayDay
Posted

nema sanse, verovatno cuva. jbt, ne moze da nabavi 30-ak dresova za prodaju. ovde su ljudi operisani od marketinga.