Calavera Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ratko udario monopol na napade Mege, mislim da on zavrsava 50% napada dok je u igri.
Calavera Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Nisu se lose pokazali mladci™, Cedevita ipak deluje mnogo ozbiljnije nego prosle sezone. Edited October 6, 2013 by Calavera
Zli Gli Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Gledao sam ceo mec jer sam se neiskusno kladio na pobedu Mege, vijao veliku kvotu. Meni tu samo Dangubic deluje kao neki potencijal, ostali mrka kapa.
Nikodije Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Nije baš tako, ima tu još talenta, samo su se juče nešto usrali i odigrali loše. A verovatno će i Zalizani to da pojača sa jednim do dva igrača kada bude shvatio da su premladi za ovaj nivo.
BarryWhite Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Pa u Megi su vecina igraca izuzetno talentovani i to sto su izgubili od Cedevite ne mora nista da znaci. I mislim da se nece pojacavati jer sa ovim timom mogu da opstanu u ABA ligi a mislim da im je to jedini cilj ove sezone u tom takmicenju.
1n54jd3r Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ne brinem uopste za opstanak Mege. Ono sto me brine sto se i dalje forsira zonska odbrana (ok je bilo u sezonama sa Cantekinom jer ima 220cm, i posle sa Bobijem). Jasno mi je da je tim mlad i da nije fizicki jos uvek u stanju da drzi jace protivnike 1na1, ali kada ce je nauciti. Ovo moze da im bude veliki minus u razvoju.
pacey defender Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Pa u Megi su vecina igraca izuzetno talentovani i to sto su izgubili od Cedevite ne mora nista da znaci. I mislim da se nece pojacavati jer sa ovim timom mogu da opstanu u ABA ligi a mislim da im je to jedini cilj ove sezone u tom takmicenju.Cilj bi trebalo da bude i to da se obezbedi četvrto mesto u ABA ligi naredne godine za srpske timove. Znači, što više Meginih pobeda, to veće šanse da će i sledeće godine igrati.
Кристофер Лумумбо Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 sutra boss iznenadjuje novim dresovima
Кристофер Лумумбо Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 nemoj da pricas besmislice, dresovi su vr'. hajde spamujte na tviteru da ih pusti u prodaju.
nerevar Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ali kako je Dangubic posterizovao Lovernja u trecoj, nek okaci neko snimak ako se pojavi.Bolest. koliko je fizicki mocan, ocekujem ga u Partizanu sledece godine, njega i Jokica. Cudi me kako je Dule propustio onog Radovica da dovede
Zli Gli Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hn_isIJjF3QIma ovde na pocetku, ne vidi se bas dobro ali je jasno da nije ni dodirnuo obruc nego gurnuo loptu u kos, kao onomad Blejk Grifin protiv Niksa ili koga vec. Mnogo spekakularnije je izgledalo u prenosu, na usporenom snimku i ne bas.Elem, ne pise im se dobro ako ne dovedu nekog rutinera, iskusnog igraca, a mozda cak i dvojicu. Super je ovo sa klincima ali punice ih svi ako se ne pojacaju. Edited October 9, 2013 by Zli Gli
MayDay Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Megini dresovi kao moja omiljena lutka iz detinjstva.
Recommended Posts