Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
nista, samo pitam gde je covek.
povreda nakon okupljanja juniorske reprezentacije 2011. pa onda jos jedna na pocetku prosle sezone...u procesu rehabilitacije
Posted
povreda nakon okupljanja juniorske reprezentacije 2011. pa onda jos jedna na pocetku prosle sezone...u procesu rehabilitacije
cuo sam za povredu, nadam se da ce biti ok.
Posted
Ja ovo ne razumem. ABA liga apsolutno vredi više od dve kafe ili jednog tiketa.Btw,za vikend se moja skvo silno iščuđavala kako su skupe kove za Arenu. Ja kažem - da li si svesna koliko puta u životu imaš priliku da gledaš polufinale Devis kupa?
pa naravno da vredi ali objasni ti to praznim stolicama u hali. mislim da za utakmcie partizana u aba ligi karta kosta 300 dinara. inace, karta za megu ce biti 200 dinara.
Posted
pa naravno da vredi ali objasni ti to praznim stolicama u hali. mislim da za utakmcie partizana u aba ligi karta kosta 300 dinara. inace, karta za megu ce biti 200 dinara.
100 dinara.
Posted
100 dinara.
uh, nisam imao pojma da je toliko jeftino. upravo o tome pricam, kod nas se karte za kosarku uglavnom ne naplacuju. ne bi me cudilo da npr vojvodina uopste nije naplacivala karte prosle sezone u superligi.
Posted
cuo sam za povredu, nadam se da ce biti ok.
i ja se nadam da ce za mesec dana krenuti sa treninzima i da ce povreda biti proslost.
sranje. nisu valjda kolena?
Nisu. A danas cak i posle ukrstenih se igraci vracaju relativno brzo u odnosu na neke druge povrede. Jbg, najveca tragedija u sportu su povrede, neverovatno koliko to moze da utice na nekoga ko se profesionalno posvetio sportu.
Posted
100 dinara.
mislim da je 100 u domaćici, 200 za aba ligu. u svakom slucaju, prejeftino.
Posted

mense cini da je 100 i za abu. ako pricamo o partizanu.

Posted
Ja ovo ne razumem. ABA liga apsolutno vredi više od dve kafe ili jednog tiketa.
Apsolutno si u pravu. No, vise stvari se moraju uzeti u obzir - prva je vec istaknuta, a tu mislim na to da i Partizan i Zvezda naplacuju 200 kinti, te nije logicno da Mega bude skuplja. Druga i mnogo bitnija stvar je da na te utakmice nece dolaziti ljudi iz Beograda (ne racunam mozda 50,100 ljudi koji su bliski klubu), vec lokalci, a u ovom slucaju su to Smederevci. Kao sto je kojot pretpostavio za Vojvodinu (a verujem da je tako i u vecini drugih gradova), za SD ti sa sigurnoscu mogu potvrditi da su ljudi navikli da prate sportska desavanja za dzabe ili za neku simbolicnu kintu. Roditelji mi zive tamo, kao i mnogo drugara i otprilike znam kakve su navike onih koji prate lokalni sport. No, mnogo veci problem od te navike je sto ljudi nemaju love, zelezara od koje je bukvalno ceo grad ziveo, jer je zaposljavao vise hiljada ljudi, vise ne radi i generalno je sve u gradu mnogo jeftinije nego u BG-u iako je na svega 50km udaljenosti. Takodje, mnogo njih ide porodicno na utakmice (sin i cale, muz i zena) i ako karta bude 300 kinti kao sto se govorilo, to ce im predstavljati veliki luksuz. Mislim da bi karta od 100,200 kinti bila ok i za Megu i za gledaoce, a svakako je za sve bolje da u hali bude 3,4 hiljade ljudi, nego hiljadu.
Posted

200 kinti je karta i ako je istina da je u beograd 100 onda se misko zajebao.

Posted

Na Partizanu je za vreme Vlada Jovanovica bila 200 za ABA ligu, prosle godine 100

Posted
i ja se nadam da ce za mesec dana krenuti sa treninzima i da ce povreda biti proslost.Nisu. A danas cak i posle ukrstenih se igraci vracaju relativno brzo u odnosu na neke druge povrede. Jbg, najveca tragedija u sportu su povrede, neverovatno koliko to moze da utice na nekoga ko se profesionalno posvetio sportu.
O kome se radi uopste, za nas sa jeftinijim ulaznicama?
Posted

Ubija Raškovića... iz te sezone, kada je Rašković imao rekordnih 6 igrača u KKPu, već su tri prešla kod Miška...