placenik Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 eh, da je na novom beogradu kupio bi karte za teren i podrzao giganta u nastajanju :(+ mnogo a taman sam se navadio da ih pratim...
Segundo Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Cuo sam od ortaka iz Smedereva da ce pojedinacne karte kostati 300 dinara, sto uz ove cene sezonskih mislim da znaci da hala nece biti puna, sto je velika steta.Za Beograd su to mozda ok cene, ali za grad u kome ljudi skromno zaradjuju, gde je jedina velika firma (Zelezara) gde se dobro zaradjivalo i od koje je zivelo pola grada, prakticno zatvorena, mislim da su previsoke.Znam da zvuci paradoksalno da je 300 dinara mnogo, ali tako je u mestima gde su ljudi navikli da prate sport besplatno ili placajuci neku simbolicnu sumu.
Кристофер Лумумбо Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 naravno da je 300 dinara mnogo, mislim da ce to shvatiti posle par utakmica i smanjiti cenu.
Кристофер Лумумбо Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 sutra mega - turk telekom, pa posle zvezda - rusi
Кристофер Лумумбо Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 (edited) sto je istorijska?turk telekom ocajan, dangubic, jokic, onaj novi i varda izdominirali. u jednom trenutku je bilo +27. mega igra i coveka i zonu, ali i dalje igra dosta vremena igra zonu. jokic ce izgledati igrati i 4 i 5. odlican je bio danas, stvarno zna i ima osecaj za igru, steta sto nema bolje fizikalile.boss nosio fenomalane cipele, steta sto i je baterija bila prazna pa nisam mogao da uslikam.varda ce dosta znaciti ovom timu ali se plasim da se ponovo ne povredi. dangubic je zverka samo onaj jebeni sut... Edited September 16, 2013 by kojot
Nikodije Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Meni se dopao sin od Ljubisava, mali Marko. Onakav ball handling za tu visinu sigurno će naterati svakog američkog skauta na svršavanje.
Кристофер Лумумбо Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 lukovic? ja ga gotivim od prvog dana. nikada mi nece biti jasno zasto je kod vukoicica bojic imao prednost u odnosu na njega.
Nikodije Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Da, tog Bojića sada ni nema u timu. Osim Vase i Krstića, fali mi tu još neko od spoljnih igrača, ali ne mogu da se setim ko. Glupo je što nisu u stanju igračima da ispišu imena na dresovima, a ne znam ni kako nisu uspeli da skrpe 12 igrača, već su izašli samo sa 10 na utakmicu.
Кристофер Лумумбо Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 (edited) fali sasa avramovicbojic je u okk Edited September 16, 2013 by kojot
1n54jd3r Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Lukovic mi se nikada nije posebno dojmio. Imao je on dobre minute da se dokaze i pokaze (u jednom trenutku bio sledeci projektovan za prodaju - sezona 2011-2012) ali nije se igrama istakao pa je valjda gazda Misko skapirao da ga ne moze nikome uvaliti za neki znacajniji ugovor. Kasnije se opako nalozio da izbore ABA te je rezultat iskocio u prvi plan. Bojic je jednu do jednu i po sezonu uzimao minute kvalitetnijim igracima (cak je kruzila prica da mu je budzena statistika - tudji skokovi i asistencije pripisivani njemu itd.).
Joe D Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) a gde se dede onaj tvoj favorit sto si ga reklamirao kao reinkarnaciju krese cosica? jel se jos bavi kosarkom? Edited September 17, 2013 by Joe D
1n54jd3r Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 a gde se dede onaj tvoj favorit sto si ga reklamirao kao reinkarnaciju krese cosica? jel se jos bavi kosarkom?ovim pokusavas da osporis konkretno sta iz prethodnog posta?
April Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 naravno da je 300 dinara mnogo, mislim da ce to shvatiti posle par utakmica i smanjiti cenu.Ja ovo ne razumem. ABA liga apsolutno vredi više od dve kafe ili jednog tiketa.Btw,za vikend se moja skvo silno iščuđavala kako su skupe kove za Arenu. Ja kažem - da li si svesna koliko puta u životu imaš priliku da gledaš polufinale Devis kupa?
Recommended Posts