Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

1) Kukoč - najveći vanevropski igrač -samo Sabonis ulazi u diskusiju...2) Mnogo mi nije bilo smešno kada su se smejali o izbeavanju metka...

• Author

1) kukoc svakako najveci jugoslovenski (mislio si vanamericki), ali ima ovih novih vanamerickih koji su verovatno bolji. recimo dirk.2) ne razumem

Edited by kojot

Pa, meni nije jasan recimo Dirk, skupa sa prozivanjem o trećem strelcu u doba protiv polu 28 kombinacije koja je kao glumila fanatizam...Je l ti ni ovo nije jasno, pa da crtam?

Mega dobila 86-68 Jenisej u prijateljskom mecu.Strelci za Megu :Dangubic 13p;Lukovic 18p; Radovic 18p;Tijanic 6p;Jokic 19p,12s i 7as; Varda 8p; Vrbica 4p

Koki, ides li? MEGA VIZURA NASTAVLJA SA PRIPREMNIM UTAKMICAMA!U ponedeljak 02.09. 2013. godine očekuje nas još jedan pripremni meč. Mega Vizura će ugostiti Oldenburg iz Nemačke, u hali Vizura u Zemunu. Utakmica počinje u 18h, ulaz je slobodan.

• Author

ma necu, imam neke obaveze koje su se poklopile sa terminom utakmice, a trebao sam sve to da zavrsim do 6. poludeo sam.

di je ta hala tacno i koji bus ide do tamo?

• Author

ulica cara dusana 105zaboravio sam koji bus ide ali pogledaj na mapi pa ces videti. hala je malo zavucena izmedju zgrada, obrati paznju da je ne promasis.

trebalo bi da idu 17, 706, 83 (možda), 73 ...

• Author

ako neko gleda tekmu neka napise kad se zavrsi poluvreme, da pokusam da stignem za drugo.

• Author

dobila mega 10 razlike. nazalost, jokic se odmah povredio, skocni zglob. nadam se da nije nesto ozbiljno. mega mora da dovede jos jednog visokog igraca.

Na sta lici Ratko?

• Author

oporavio se ali danas je igrao neozbiljno.

Cene sezonskih za Megu:tribine 3000VIP 6000teren 10000
    • Author

eh, da je na novom beogradu kupio bi karte za teren i podrzao giganta u nastajanju :(