Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ma lupio sam ja za Nis posto sam odatle.Slazem se da treba da ostane tamo gde jeste...ali ako ne moze da zaobidje pravilo o 2 kluba iz istog grada morace da se negde seli ili da odustaje od ABA ligePominju se Smederevo ili Zrenjanin kao moguca mesta selidbe mada meni ovo malo smrdi na Mutu i Dinkica

Posted
ma nisam besan nego neka naprave klub u nisu pa neka gledaju jadransku ligu.
:lolol:
Posted

dobro, jasno mi je sve :D

Posted
http://www.mozzartsport.com/vesti/mega-vizura-pronasla-novi-dom-smederevo-ce-uzivati-u-jadranskoj-ligi
Dileme više nema – Mega Vizura će kao domaćin utakmice Jadranske lige igrati u Smederevu!Takođe, prema još uvek nezvaničnim informacijama, Mega Vizura bi mogla da napravi saradnju sa Košarkaškim klubom Smederevo 1953, koji bi postao filijala tima sa Novog Beograda, gde bi se kalili momci koji su igrali Razvojnu ligu.
Posted

A sta je zapelo sa Krusevcem? I kakva je ova hala u Smederevu?

Posted
A sta je zapelo sa Krusevcem? I kakva je ova hala u Smederevu?
Bice da je zapelo sto je KS predaleko od SC Vizura
Posted

Smederevo ima novu halu i moguće da je tu zapelo sa Kruševcem.

Posted (edited)
kakva je ova hala u Smederevu?
13717195559537.jpg8010485054d53a860ed81e.jpg Edited by Далибор
Posted

Video sam tu sliku, ali tu se slabo sta vidi. Mada, ako je hala nova onda bi trebalo da je ok, posto je ono u KS bilo tragicno.

Posted

Kad je pravljena ova hala u SD? Cini se da staje 2-3 hiljade..

Posted

Nisam znao da su tada pravljene nove hale... Fala kurcu da se i to dogodi. A koliko tacno prima gledalaca, zna li se to?

Posted

Hala se inace gradila 10-15 godina, dosla do trenutka kada je 60-70% bila gotova i tu stala... bas je dugo tavorila u takvom stanju i plasio sam se da ne propadne sve sto je napravljeno, a onda je uletela varijanta sa Univerzijadom, cak je i tu bilo povuci potegni, ali je zavrsena.Savremena je, kazu da ima sve potrebne uslove za odigravanje sportskih manifestacija koje iziskuju visoke zahteve (dobre svlacionice, pres centar itd.), a osim smederevskih timova i pomenute Univerzijade (igrala se odbojka), organizovani su mecevi reprezentacija Srbije u rukometu, odbojci i futsalu, ako me secanje dobro sluzi, mozda sam jos nekog zaboravio. Ok, nije Milenijum, niti je ulozeno toliko para, ali jedna sasvim sasvim pristojna hala koja jos uvek nema rupa, ne prokisnjava, ima cvrst parket (za razliku od KS) i spremna je da ugosti sportiste na najvisem nivou. Meni se licno ne dopadaju tribine, odnosno njihova strmost, jer sam imao utisak, ako bi se ne daj Boze sapleo negde pri vrhu, da bi se u prvom redu nasao za 2 sekunde. :) Kada sedis, stopala su ti skoro u visini glave onoga ko sedi ispred tebe. Mislim, nije to nista strasno, samo stvarcica koja mi je bila malo cudna.Sve u svemu, ne brinite, mislim da je ovo mnogo bolja varijanta od Krusevca, a potencijalno, na tekme moze dolaziti dosta ljudi koji ce navijati za Megu, ne racunajuci naravno meceve protiv CZ i Partizana.