Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

13707949905973.jpg:Hail:

Edited by Далибор

• Author

kakav intervju :wub:zanimljivo je to sto ce dovesti samo jos jednog igraca. kukao sam sto nisu doveli jos neko pojacanje za kls, ipak su oni na kraju bili u pravu. nadam se da ce tako biti i sledece sezone.

najjači deo

Ražnatović nam je otkrio da njegova kćerkica ima značajnog udela u pojedinim detaljima koji se tiču kluba, pa je tako mala Maša odredila da koala bude maskota, a dizajnirala je i ekscentrične roze dresove o kojima se nedavno puno pričalo.“Ona ima mnogo smisla za kreaciju i dizajn, iako ima samo 10 godina. Ja sam došao na ideju da napravimo jednu atipičnu garnituru dresova, jer svi veliki klubovi to imaju. Mi smo hteli da budemo drugačiji, a smatram da klubovi ovde ne posvećuju dovoljno pažnje tome. Onda sam ja sa njom seo ispred kompjutera i rekao da izabere boje. Ona je napravila kombinaciju roze sa tirkizno zelenom bojom, gde sam i ja u početku bio protiv. Međutim, ona je insistirala, a s obzirom da je cela zamisao bila da dresovi budu šokantni, složio sam se sa tim. I dresovi su pun pogodak!
:lol::Hail:
  • Author

misko kaze da ce sledece sezone dresovi biti ludji. moram da nabavim roze dres!

U Evrokupu će sledeće sezone igrati 60 ekipa, a 20 mesta će se popuniti specijalnim pozivnicama.
Fenomenalan "sistem". :lolol:

Edited by Apollo Creed

To jeste bila ideja ali se ULEB i FIBA nisu dogovorili oko spajanja Eurocup i Eurochalenge..

znao sam da je sa dresovima neka zajebancija, ipak cerka od 10 godina dizajner :ziga: . kralj

Mondo javlja da Mega ipak nece igrati u Krusevcu ABA ligu.

Pa gde ce onda? Nis?

• Author

nadam se da je boss dovoljno mocan da utice na ligu da promeni glupo pravilo

Sto glupo sta ce Mega koj k**** u BG? Da dodje da je gleda 100 coveka? Bolje u Nis ili Krusevac.

• Author

zato sto je mega (novo) beogradski klub (zemun je deo novog beograda, sve ostalo je laz) i potuca se po nebitnim gradovima samo zbog glupog pravila. nis je imao konstantin pa ne vidim da su nislije dale neku podrsku. krusevac ima napredak i oni su ove godine bili na korak od kls-a. jebes ti podrsku publike ako ces da dovodis vec gotove klubove u grad kao cirkus, pa onda kada kinta nestane dignes satru i odes dalje. mega ce imati podrsku u jadranskoj ligi ako bude igrala u hali sportova na novom beogradu.

Pa bolje da se potuca u Nisu i Krusevcu jer ce sigurno vise ljudi doci da gleda kao sto je bio slucaj u KG-u gde je pre dolaska Lajnosa na tekme dolazila samo rodbina kosarkasa. Znam da si besan jer si isao redovno da ih gledas ali mislim da je bolje ovako.

• Author

ma nisam besan nego neka naprave klub u nisu pa neka gledaju jadransku ligu.