Кристофер Лумумбо Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 kakav intervju :wub:zanimljivo je to sto ce dovesti samo jos jednog igraca. kukao sam sto nisu doveli jos neko pojacanje za kls, ipak su oni na kraju bili u pravu. nadam se da ce tako biti i sledece sezone.
Jose Raul Capablanca Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 najjači deo Ražnatović nam je otkrio da njegova kćerkica ima značajnog udela u pojedinim detaljima koji se tiču kluba, pa je tako mala Maša odredila da koala bude maskota, a dizajnirala je i ekscentrične roze dresove o kojima se nedavno puno pričalo.“Ona ima mnogo smisla za kreaciju i dizajn, iako ima samo 10 godina. Ja sam došao na ideju da napravimo jednu atipičnu garnituru dresova, jer svi veliki klubovi to imaju. Mi smo hteli da budemo drugačiji, a smatram da klubovi ovde ne posvećuju dovoljno pažnje tome. Onda sam ja sa njom seo ispred kompjutera i rekao da izabere boje. Ona je napravila kombinaciju roze sa tirkizno zelenom bojom, gde sam i ja u početku bio protiv. Međutim, ona je insistirala, a s obzirom da je cela zamisao bila da dresovi budu šokantni, složio sam se sa tim. I dresovi su pun pogodak!
Кристофер Лумумбо Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 misko kaze da ce sledece sezone dresovi biti ludji. moram da nabavim roze dres!
Apollo Creed Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) U Evrokupu će sledeće sezone igrati 60 ekipa, a 20 mesta će se popuniti specijalnim pozivnicama. Fenomenalan "sistem". Edited June 10, 2013 by Apollo Creed
basketas Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 To jeste bila ideja ali se ULEB i FIBA nisu dogovorili oko spajanja Eurocup i Eurochalenge..
Papovac Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 znao sam da je sa dresovima neka zajebancija, ipak cerka od 10 godina dizajner :ziga: . kralj
BarryWhite Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Mondo javlja da Mega ipak nece igrati u Krusevcu ABA ligu.
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 nadam se da je boss dovoljno mocan da utice na ligu da promeni glupo pravilo
Moća Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Sto glupo sta ce Mega koj k**** u BG? Da dodje da je gleda 100 coveka? Bolje u Nis ili Krusevac.
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 zato sto je mega (novo) beogradski klub (zemun je deo novog beograda, sve ostalo je laz) i potuca se po nebitnim gradovima samo zbog glupog pravila. nis je imao konstantin pa ne vidim da su nislije dale neku podrsku. krusevac ima napredak i oni su ove godine bili na korak od kls-a. jebes ti podrsku publike ako ces da dovodis vec gotove klubove u grad kao cirkus, pa onda kada kinta nestane dignes satru i odes dalje. mega ce imati podrsku u jadranskoj ligi ako bude igrala u hali sportova na novom beogradu.
Moća Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Pa bolje da se potuca u Nisu i Krusevcu jer ce sigurno vise ljudi doci da gleda kao sto je bio slucaj u KG-u gde je pre dolaska Lajnosa na tekme dolazila samo rodbina kosarkasa. Znam da si besan jer si isao redovno da ih gledas ali mislim da je bolje ovako.
Кристофер Лумумбо Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 ma nisam besan nego neka naprave klub u nisu pa neka gledaju jadransku ligu.
Recommended Posts