Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
Zanimljivo je da je u regularnom delu Superlige Krstic sutirao 8-30 za tri ili 27% a protiv Zvezde u tri meca 7-10 ili 70%.
9 od tih 10 suteva su bili potpuno otvoreni, samo je jedan u Krusevcu sa 45% isao preko ruke. Punili smo reket kod prodora Micica da bismo sprecili asistencije za Bobija i Krstic je to vrlo lepo iskoristio.
Posted

I poslednja trojka sinoć mu je bila sa vrlo brzim izbačajem. Ima dečko lep šut, nije mi baš jasno zašto je presedeo utakmicu.

Posted
I poslednja trojka sinoć mu je bila sa vrlo brzim izbačajem. Ima dečko lep šut, nije mi baš jasno zašto je presedeo utakmicu.
Pa nije presedeo, ako je verovati statistici - igrao je 30min. Kada sam video taj podatak, prosto nisam mogao da verujem jer ga nisam primecivao uopste u drugom poluvremenu ni u napadu ni u odbrani. Moze biti da je ukljucio neki stealth mode :)Btw, ima on fin sut ali nema tu slobodu koju Miloje daje Vasi i Dangubi. Fizikalije ima poprilicno jake.
Posted

:oGledam statistiku, očima ne verujem.

Posted

Megi sada treba samo prvi centar za sledeću sezonu, kapiram da je Jokić viđen za rezervnog.

Posted

naci ce misko nekog francuskog crnca specimena, ili tako nesto.

Posted

Biće baš zanimljivo gledati ih. Mislim da, uz tog centra, nema šanse da ispadnu iz ABA lige, što je valjda ok cilj. Radovića sam gledao samo par puta, ali mi se čini da je bez problema igrač za ABA ligu.

Posted (edited)

:D

Edited by Далибор
Posted
:kralj:evilsmile.gif