1n54jd3r Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 nije mi jasno zasto Krstic nije uzeo znacajno vise suteva kada je imao vrelu ruku
Далибор Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Nenad Miljenovic @nmiljenovic47m Dokaz da mladi igraci mogu da igraju...samo im dajte sansu, budite strpljivi i sve ce da vam vrate :-)
Кристофер Лумумбо Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 za one koji su pomislili da je boss izgubio:Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 44s Sjajan I izuzetno uzbudljiv mec u Pioniru. Posebno me obradovalo da su igraci koje zastupa BeoBasket postigli 61 (od 77) koseva C zvezde-81%
Кристофер Лумумбо Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Boss ne gubi, Boss se takticki povlaci ^_^meni se vise cini da je ovo ofanziva. svakako je boss pobedio u ovom polufinalu.
Giggsy Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 nije mi jasno zasto Krstic nije uzeo znacajno vise suteva kada je imao vrelu rukuMiloje ga je prosto zaboravio na klupi u jednom trenutku. A delovalo je da decko moze da odigra odlicnu utakmicu
Timmi Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Bezveze, Kojote. :(ne brini, misko ce da dobije u finalu.
MayDay Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=677s3Y0nPgNe umem da kačim večeras sa YT, ali ovo gore je Miško Zna od Zane. :D Edited June 2, 2013 by MayDay
Töölönlahti Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 za one koji su pomislili da je boss izgubioŠto bi rek'o Mauci™...
Кристофер Лумумбо Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 (edited) :D http://www.youtube.com/watch?v=z677s3Y0nPg :thumbup:btw, ovo je glavna vest:rekao je Milojević, a potom i naglasio:Planiramo da ostanu svi mladi igrači. Bobi i Novica sigurno idu. Koliko sam ja informisan mladi nigde ne idu.e sad, misko je rekao da ce svi sem vase ostati, nadam se da je ipak promenio misljenje posle plasmana u jadransku ligu.ono sto prvo mora da se dovede su dva centra, cetvorka i rezervni plej. Edited June 3, 2013 by kojot
BarryWhite Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 nije mi jasno zasto Krstic nije uzeo znacajno vise suteva kada je imao vrelu rukuZanimljivo je da je u regularnom delu Superlige Krstic sutirao 8-30 za tri ili 27% a protiv Zvezde u tri meca 7-10 ili 70%.
Töölönlahti Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Zanimljivo je...Dovršiću misao, pošto se zaključak sam nameće - uzimao je kvalitetnije šuteve, čuvao ga je Simonović. :D
Recommended Posts