Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

nije mi jasno zasto Krstic nije uzeo znacajno vise suteva kada je imao vrelu ruku

Posted

za one koji su pomislili da je boss izgubio:Misko4Raznatovic@MiskoRaznatovic 44s Sjajan I izuzetno uzbudljiv mec u Pioniru. Posebno me obradovalo da su igraci koje zastupa BeoBasket postigli 61 (od 77) koseva C zvezde-81% evilsmile.gif

Posted

Boss ne gubi, Boss se takticki povlaci ^_^

Posted
Boss ne gubi, Boss se takticki povlaci ^_^
meni se vise cini da je ovo ofanziva. svakako je boss pobedio u ovom polufinalu.
Posted
nije mi jasno zasto Krstic nije uzeo znacajno vise suteva kada je imao vrelu ruku
Miloje ga je prosto zaboravio na klupi u jednom trenutku. A delovalo je da decko moze da odigra odlicnu utakmicu
Posted
Bezveze, Kojote. :(
ne brini, misko ce da dobije u finalu.
Posted
za one koji su pomislili da je boss izgubio
Što bi rek'o Mauci™...tumblr_lqca5mhg8h1qhgzjro1_400.jpg
Posted (edited)
:D
http://www.youtube.com/watch?v=z677s3Y0nPg :thumbup:btw, ovo je glavna vest:rekao je Milojević, a potom i naglasio:Planiramo da ostanu svi mladi igrači. Bobi i Novica sigurno idu. Koliko sam ja informisan mladi nigde ne idu.e sad, misko je rekao da ce svi sem vase ostati, nadam se da je ipak promenio misljenje posle plasmana u jadransku ligu.ono sto prvo mora da se dovede su dva centra, cetvorka i rezervni plej. Edited by kojot
Posted
Zanimljivo je da je u regularnom delu Superlige Krstic sutirao 8-30 za tri ili 27% a protiv Zvezde u tri meca 7-10 ili 70%.
Posted
Zanimljivo je...
Dovršiću misao, pošto se zaključak sam nameće - uzimao je kvalitetnije šuteve, čuvao ga je Simonović. :D