Кристофер Лумумбо Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Može malo detaljnije.sta detaljnije? do te utakmice je igrao solidno, sa usponima i padovima, od tada je u kanalu.
Кристофер Лумумбо Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 uh, ne mogu da se setim, negde na polovini kls-a.
April Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Čestitke, Kojote!+1Uzgred, pokenjam se na Kruševac koji navija za Zvezdu, jednako kao i na Laktaše i sve sli(č)ne kojima beogradsko govno lepše smrdi.
Djuro Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 vasa ne moze da se sastavi od kada je propustio onu utakmicu zbog prehlade.kao da mu zili ruka, tako mi izgleda.
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 nije precenjen, on je igrao bolje od ovog sad i pre povrede.
Timmy Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Polako ljudi. On je jos dete, pa je normalno da oscilira. I plus povreda.
BarryWhite Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 nije precenjen, on je igrao bolje od ovog sad i pre povrede.Precenjen je sa aspekta da ga ovde smatraju za eventualnog clana reprezentacije vec ovog leta. Decko jos nije zaigrao ni minut u ABA ligi koja recimo ove godine i nije bila nesto narocitno kvalitetna a o nekom vecem rangu takmicenja i da ne pricamo. Plus se njegova ocajna odbrana sakriva iza zone koju Mega igra po 30 minuta svaki mec.
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 (edited) Precenjen je sa aspekta da ga ovde smatraju za eventualnog clana reprezentacije vec ovog leta. Decko jos nije zaigrao ni minut u ABA ligi koja recimo ove godine i nije bila nesto narocitno kvalitetna a o nekom vecem rangu takmicenja i da ne pricamo. Plus se njegova ocajna odbrana sakriva iza zone koju Mega igra po 30 minuta svaki mec.netacno, micic je sasvim pristojan odbrambeni igrac, plus ima odlicne ruke. pre povrde je delovao brze, bio je spremniji pa bi se moglo reci da je bio dobar odbrambeni igrac. zona sakriva marjanovica koji ne bi mogao ni mog dedu da isprati u piku.inace, vasa je poslednjih 6-7 utakmica bas u kanalu, ali je do tog trenutka imao zacudjujuce dobru sezonu. ovo sto sada gledate jednostavno nije on. onakve izgubljene lopte gde deluje kao da je kadet u odnosu na ostale igrace, kao i previse losih odluka koje je donosio, ne karakterisu njegovu igru. ja cak mislim da ni protiv zvezde u prvenstvu, onu drugu utakmicu, nije odigrao dobro, bez obzira na statistiku. Edited June 1, 2013 by kojot
BarryWhite Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 To sto ima brze ruke ne znaci da je dobar defanzivac, ima losu lateralnu kretnju i cesto nije u stanju da isprati svog cuvara kad krene na ulaz. Opet zbog zone Mega retko ulazi u bonus pa moze da napravi faul kad ga protivnik obidje. Takodje ni pre povrede se ne secam da se nesto isticao u defanzivi.Sto se tice ocene kakvu sezonu ima ne mislim da je nesto merodavno kako je igrao u KLS mada je i tamo imao meceva gde je gubio dosta lopti. Gledao sam na primer mec pritiv FMP-a gde je na kraju ima cak 9 prodatih lopti. Imao je jos takvih meceva u toku ove sezone mada mu je ovaj ucinak protiv FMP-a rekord :D.Uglavnom decko igra u menadzerskom klubu i te greske mu se tolerisu, cini mi se da je za njega mnogo bolje da ostane u Megi i sledece sezone i igra ABA ligu jer ce tu moci da igra po 30 minuta na visem nivou nego do sad i gde ce trener verovatno imati strpljenja za greske koje ce nesumnjivo praviti.
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 To sto ima brze ruke ne znaci da je dobar defanzivac, ima losu lateralnu kretnju i cesto nije u stanju da isprati svog cuvara kad krene na ulaz. Opet zbog zone Mega retko ulazi u bonus pa moze da napravi faul kad ga protivnik obidje. Takodje ni pre povrede se ne secam da se nesto isticao u defanzivi.Sto se tice ocene kakvu sezonu ima ne mislim da je nesto merodavno kako je igrao u KLS mada je i tamo imao meceva gde je gubio dosta lopti. Gledao sam na primer mec pritiv FMP-a gde je na kraju ima cak 9 prodatih lopti. Imao je jos takvih meceva u toku ove sezone mada mu je ovaj ucinak protiv FMP-a rekord :D.Uglavnom decko igra u menadzerskom klubu i te greske mu se tolerisu, cini mi se da je za njega mnogo bolje da ostane u Megi i sledece sezone i igra ABA ligu jer ce tu moci da igra po 30 minuta na visem nivou nego do sad i gde ce trener verovatno imati strpljenja za greske koje ce nesumnjivo praviti.pa nema losu lateralnu kretnju, odnosno nije imao do povrede (nabacio je kilazu i sporiji je). sto se izgubljenih lopti tice, nije to u pitanju samo statistika, imas izgubljenih lopti i izgubljenih lopti. ovo sto on igrao jednostavno nije na nivou igara koje je pokazivao ove sezone. gubi lopte na nekarakteristicne nacine za njega. on je jedan od najinteligentnijih igraca koje imamo a renutno igra suprotno od toga.
hulk Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) vasa ne moze da se sastavi od kada je propustio onu utakmicu zbog prehlade.kafici kazu da je vasa jos pre par meseci dao interno obecanje chovi da ce doci u zvezdu ako izbori el, pa zato sada jelte namerno sabotira megu... :lol:dokle samo idu ti budimpestanski kursisti Edited June 1, 2013 by hulk
beatakeshi Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) netacno, micic je sasvim pristojan odbrambeni igrac, plus ima odlicne ruke. pre povrde je delovao brzeIma ruke hirurga, ukradena Simonoviću kad je u 1. utakmici krenuo na kucanje i nesrećnom Laziću kad je krenuo u kontru u 2. utakmici je bilo upečatljivo. Edited June 1, 2013 by beatakeshi
Recommended Posts