Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Valjda će i inostrani poslodavci videti ove tvitove, kapiram da je njima upućeno.

Posted
Ne znam, možda, ali je bitnije to što je naprednjak pa mu ne odgovara žuto-plava kombinacija.
mega protiv zvezde igrala plavo zuta.
Posted
evilsmile.gif
Posted

Micić? Reprezentcija itd?Novica prerano sahranjen na Zvezdinom topiku. Inače Zvezda igra poprilično mesarsku košarku (Vuk, Subotić, Lazić).

Posted

bravo Vizirci ! jos da vas krene sut u majstorici i bog da vas vidi :)inace, gledao sam Bobija mozda u 3-4 utakmice ove sezone i svaki put je delovao prilicno impresivno. kako to da on nije zacementiran na poziciji drugog centra ? (s druge strane kad god sam gledo dete Vasu, odigro je kurton)

Posted
inace, gledao sam Bobija mozda u 3-4 utakmice ove sezone i svaki put je delovao prilicno impresivno. kako to da on nije zacementiran na poziciji drugog centra ?
Ni meni to nije jasno. Ovde se iz nekog razloga stalno priziva Raško, a Bobi ima duplo bolje statse ove sezone, a i pojeo ga je u svakom duelu koji su imali.
Posted

Čestitke Megi, zasluženo. Ipak, treća jd Zvezdina plus ćemo da se hladimo duže nego što treba. Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

Posted

vasa ne moze da se sastavi od kada je propustio onu utakmicu zbog prehlade.

Posted

Cestitke. Mislim da itekako ima sanse Mega u trecoj. I kad se igra? Nedelja ili ponedeljak?

Posted
vasa ne moze da se sastavi od kada je propustio onu utakmicu zbog prehlade.
Može malo detaljnije.
Posted

Vidim da je i Jokic igrao 10 minuta... Jos 4 pobede do titule evilsmile.gif