Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

Ipak Krusevac...

Valjda će i inostrani poslodavci videti ove tvitove, kapiram da je njima upućeno.

Ne znam, možda, ali je bitnije to što je naprednjak pa mu ne odgovara žuto-plava kombinacija.
mega protiv zvezde igrala plavo zuta.
  • Author
evilsmile.gif

Micić? Reprezentcija itd?Novica prerano sahranjen na Zvezdinom topiku. Inače Zvezda igra poprilično mesarsku košarku (Vuk, Subotić, Lazić).

bravo Vizirci ! jos da vas krene sut u majstorici i bog da vas vidi :)inace, gledao sam Bobija mozda u 3-4 utakmice ove sezone i svaki put je delovao prilicno impresivno. kako to da on nije zacementiran na poziciji drugog centra ? (s druge strane kad god sam gledo dete Vasu, odigro je kurton)

Cestitke Kojotu evilsmile.gif

inace, gledao sam Bobija mozda u 3-4 utakmice ove sezone i svaki put je delovao prilicno impresivno. kako to da on nije zacementiran na poziciji drugog centra ?
Ni meni to nije jasno. Ovde se iz nekog razloga stalno priziva Raško, a Bobi ima duplo bolje statse ove sezone, a i pojeo ga je u svakom duelu koji su imali.

Čestitke Megi, zasluženo. Ipak, treća jd Zvezdina plus ćemo da se hladimo duže nego što treba. Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2

• Author

vasa ne moze da se sastavi od kada je propustio onu utakmicu zbog prehlade.

Cestitke. Mislim da itekako ima sanse Mega u trecoj. I kad se igra? Nedelja ili ponedeljak?

vasa ne moze da se sastavi od kada je propustio onu utakmicu zbog prehlade.
Može malo detaljnije.

Vidim da je i Jokic igrao 10 minuta... Jos 4 pobede do titule evilsmile.gif

Bobi 16+15+5.