copkillah Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Ja ne vidim što ne bi bilo realno da dobiju Cedevitu u finalu
Nikodije Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Ja ne vidim što ne bi bilo realno da dobiju Cedevitu u finalu Moze i to, sto da ne. I tako se zna ko dobija A licencu ugovor, pa je sam osvajac trofeja nebitan.
Nemanja Posrbica Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Daj bobe da osvoje neki trofej ove godine, pa da i ta prica o nemanju takmicarskih ambicija postane prevazidjena Izgleda da si se zasitio trofeja u košarci.
Nikodije Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Izgleda da si se zasitio trofeja u košarci. Tsja, nagomilavanje besmislenih trofeja je Dulova opsesija, moja nije. Licno mi vise znaci pobeda nad Realom ili ona protiv Himkija, nego 100 kupova Koraca, ili domacih titula u ovakvoj ligi. Nije lose da se malo prosara sa tim trofejima, da osvoji i neko drugi, posebno onaj ko dobro radi.
ravena Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Mega je samo u ovoj godini bolja od Partizana. Nije bila prethodih, neće biti ni narednih. to ako se Partizan opet vrati u funkciju povlascenog kluba, sto se, nadam se, nece dogoditi. nije samo Srbija u pitanju. svi klubovi bivse SFRJ vegetiraju, jedini izuzeci su Zvezda (znamo svi kako su im obrisani dugovi), Buducnost (drzavni mezimac) i privatni klubovi. Partizan ima jaci sastav od svih osim gorepomenutih i opet neki navijaci kukaju na neravnopravni status i Vucica. sto ce reci da je Vucic 1 peder jer ne pomaze da se napravi novi mezimac, a ne 1 peder jer gusi klub. da ga stvarno gusi, najbolji igraci bili bi aranitovic, marinkovic i milutinovic. Kad drzava prestane da favorizuje dva kluba, mozemo da pricamo o tome da li je nesportski da Mega salje igraca na turnir u sred sezone. Da bi Mega postovala takmicenje u kojem ucestvuje, mora prvo da ucestvuje u takmicenju - ravnopravno takmicenje trenutno nemamo. Dakle, mnogo je vise nesportski to sto drzava kupuje titule Zvezdi i Partizanu, nego sto Mega takvo "takmicenje" gleda kao usputnu stanicu na putu ka visim ciljevima. Koji ce biti ostvareni. +1
Nemanja Posrbica Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Tsja, nagomilavanje besmislenih trofeja je Dulova opsesija, moja nije. Licno mi vise znaci pobeda nad Realom ili ona protiv Himkija, nego 100 kupova Koraca, ili domacih titula u ovakvoj ligi. Nije lose da se malo prosara sa tim trofejima, da osvoji i neko drugi, posebno onaj ko dobro radi. Nije to nikakva opsesija. Trofeji grade klub. Zvezda da nema trofeje u fudbalu, bila bi OFK Beograd. Pobede u EL su bitne, ali za dvadeset godina će svakako lepše biti pogledati trofejnu dvoranu nego izveštaj iz Pionira kada je pao Real. Mrzi me da tražim po topicu, ali sam 99% siguran da je kojot negde napisao da će da prestane da navija za Megu kada glavni igrači im postanu stranci, jer to nije u interesu srpske košarke. To je bila jedna od desetina njegovih brana Mege pred Zvezdom. I dalje mislim da je Mega nezdrav klub iz sportske priče. Zubac će izgleda na NBA draft combine, što znači da će i on propustiti određene mečeve tokom sezone. Neće to promeniti ni osvajanje trofeja. I dalje su izlog za jačanje ugleda i uticaja Miška na evropsku košarku, nego košarkaški klub. Ako osvoje neki trofej to će više da govori o stanju u kojoj je košarka na Balkanu.
Nikodije Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Nije to nikakva opsesija. Trofeji grade klub. Zvezda da nema trofeje u fudbalu, bila bi OFK Beograd. Pobede u EL su bitne, ali za dvadeset godina će svakako lepše biti pogledati trofejnu dvoranu nego izveštaj iz Pionira kada je pao Real. Bitni trofeji grade klub. Trofeji u bivsoj Yu vrede i oni su dokaz velicine, a ovo sada u Tolo ligi/KLS/kupu Koraca ne vredi nista i nije dokaz nikakve velicine. Dobro je da postoji ABA liga, kako bi klubovi u sezoni mogli da se bore za neki relevantan trofej. Isto tako se nadam da ce se nekad pokrenuti i fudbalska ABA kako bismo i u fudbalu imali takmicenje koje donosi bitan trofej, posto ovaj smehotres u kojem na pola lige prvoplasirani ima 25 bodova vise od drugog, ne vredi pisljiva boba, i takav trofej mi bas nista ne znaci. Edited February 18, 2016 by Nikodije
Joe D Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 I dalje mislim da je Mega nezdrav klub iz sportske priče. Zubac će izgleda na NBA draft combine, što znači da će i on propustiti određene mečeve tokom sezone. Neće to promeniti ni osvajanje trofeja. I dalje su izlog za jačanje ugleda i uticaja Miška na evropsku košarku, nego košarkaški klub. Ako osvoje neki trofej to će više da govori o stanju u kojoj je košarka na Balkanu. koji bi po tebi bio model zdravog kluba? jel opstao neki takav kod nas?
Кристофер Лумумбо Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 I ja vise volim da gledam trofejnu dvoranu nego da odem na youtube i pogledam zvezda - keln. Otvorim sajt, buljim u trofeje i lepse se osecam nego kad pogledam utakmicu protiv rome kad ih je ziga jebo.
Nemanja Posrbica Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Bitni trofeji grade klub. Trofeji u bivsoj Yu vrede i oni su dokaz velicine, a ovo sada u Tolo ligi/KLS/kupu Koraca ne vredi nista i nije dokaz nikakve velicine. Dobro je da postoji ABA liga, kako bi klubovi u sezoni mogli da se bore za neki relevantan trofej. Isto tako se nadam da ce se nekad pokrenuti i fudbalska ABA kako bismo i u fudbalu imali takmicenje koje donosi bitan trofej, posto ovaj smehotres u kojem na pola lige prvoplasirani ima 25 bodova vise od drugog, ne vredi pisljiva boba, i takav trofej mi bas nista ne znaci. Jugoslaviju ne možemo da vratimo. Jure se trofeji u onim ligama u kojima učestvuješ. Vrednost je manja, ali postoji.
kralj Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Kad drzava prestane da favorizuje dva kluba, mozemo da pricamo o tome da li je nesportski da Mega salje igraca na turnir u sred sezone. Da bi Mega postovala takmicenje u kojem ucestvuje, mora prvo da ucestvuje u takmicenju - ravnopravno takmicenje trenutno nemamo. Dakle, mnogo je vise nesportski to sto drzava kupuje titule Zvezdi i Partizanu, nego sto Mega takvo "takmicenje" gleda kao usputnu stanicu na putu ka visim ciljevima. Koji ce biti ostvareni. Najveći problem u favorizovanju blizanaca od strane države je taj da se u tom favorizovanju najviše okoriste Ražnatović i slični. Vlasnik Mege je najveći eksploatator te državne pomoći i dao bi tri Mege da država nastavi da favorizuje blizance na uštrb trofeja njegovog zdravog kolektiva (čije je učestovanje u takmičenju čist kriminal i ekstremno pomerena granica sukoba interesa). Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikodije Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) Najveći problem u favorizovanju blizanaca od strane države je taj da se u tom favorizovanju najviše okoriste Ražnatović i slični. Vlasnik Mege je najveći eksploatator te državne pomoći i dao bi tri Mege da država nastavi da favorizuje blizance na uštrb trofeja njegovog zdravog kolektiva (čije je učestovanje u takmičenju čist kriminal i ekstremno pomerena granica sukoba interesa). Sent from my iPhone using Tapatalk Ovde ima istine, i tacno je da dobar deo narodnih para zavrsi na kraju kod Miska jer on je glavni distributer robe za Zvezdu, koja najvise otkida od drzave. Al opet, te pare bi svakako uzimali neki menadzeri, Misko, ili neko drugi, svejedno Edited February 18, 2016 by Nikodije
teacher Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Najveći problem u favorizovanju blizanaca od strane države je taj da se u tom favorizovanju najviše okoriste Ražnatović i slični. Vlasnik Mege je najveći eksploatator te državne pomoći i dao bi tri Mege da država nastavi da favorizuje blizance na uštrb trofeja njegovog zdravog kolektiva (čije je učestovanje u takmičenju čist kriminal i ekstremno pomerena granica sukoba interesa). Sent from my iPhone using Tapatalk jesi li ovo sam smislio?
pbg12345 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 misko je za razne "uspesne sportske ex yu radnike" tipa maminja, terzare, covica, gospodin covek na stranu sto je on zaista uspesan u tome sto radi, deluje mi da voli kosarku i deluje kao covek sa kojim bi se ''moglo sesti u kafani" za razliku od nabrojanih kojima je u svakom iole uredjenom drustvu mesto u zatvoru meni je izuzetno drago sto imamo klub u kom igraju sve sami klinci, sto nasi, sto iz regiona, a evo sad i iz evrope da nije mege, izvesno je da bi vecina te decurlije bila daleko od nase kosarke nadam se da ce sledece sezone igrati evrokup ili kako god se vec bude zvalo drugo po jacini evropsko klupsko takmicenje, jer ce to biti korak vise, a i znacilo bi tim klincima da igraju jos jedno takmicenje pored sve slabije regionalne lige a posebno mi je to sve drago kao navijacu zvezde, jer je mega klub gde klinci mogu da se pripreme za igranje u zvezdi naravno, do trenutka dok odnos snaga bude ovakav :) pomenuh pre neku stranu aranitovica, on je npr ove sezone igrao 20 min u megi, doduse verovatno je toliko minutazu imao i zbog povrede zagorca, tesko da ce on vec sledece sezone dobiti sansu u zvezdi, ako mega nastavi u ovom pravcu i ako bi igrala "evrokup" to bi bila idealna sredina da se pripremi za evroligu za onu tamo sezonu. da nije mege, on bi ove sezone igrao kls i cekao da se sin filip umori ne bi li video loptu ili bi eventualno sedeo na kraju zvezdine klupe dobra stvar kod mege je i to sto nemaju jebenu armiju navijaca koja o kosarci mahom nema blage veze pa ta decurlija nije prinudjena da trpi pritisak frustriranih idiota vec moze da se razvija u tom smislu u daleko zdravijoj sredini u ovakvim okolnostima gde nasom klupskom kosarkom dominiraju covic, vujosevic, gde se izvode vratolomije kao sa zvezdom i(li) posluje kako je partizan to radio godinama, kenjati po misku i megi je sramotno ko telegram da sam otkucao prastajte, nisam spavao
Recommended Posts