Nikodije Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 1m1 minute ago Ivica Zubac signed contract with BC Mega Leks! Duration - until the end of the season 2017-18. NBA options out for summer 2016 and 2017! :misko:
Timmi Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Sto je za dva kola. Bas ce da se naceka kako za koga dva kola :misko:
April Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Mislim da kod Miska, u slucajevima ovakvih talenata, nije bitno igraca samo da zavali. Njegovi najveci prospekti (a ovo je jedan od takvih) imaju utabanu stazu razvoja i uspeha. Nije mu bitno samo da ih sto pre negde proda, vec da to ima nekog smisla, i da igrac tamo gde ode ima dobru poziciju. Tačno. Jednostavno se ponaša kao pravi agent. Na stranu njegov dugoročni interes, nekoliko talenata je bukvalno spasao.
Timmi Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Nikolic jel on igrao nesto za crnu goru? kontam da ima i srpsko drzavljanstvo, a kosarkasko moguce nicije. sto dovoljno govori koliko je neodredjen sistem kosarkaskog drzavljanstva za one koji ne dodju do reprezentacije.
Joe D Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 jel on igrao nesto za crnu goru? kontam da ima i srpsko drzavljanstvo, a kosarkasko moguce nicije. sto dovoljno govori koliko je neodredjen sistem kosarkaskog drzavljanstva za one koji ne dodju do reprezentacije. igrao je za mladje selekcije.
Nikodije Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 jel moze zubac da igra sada u nisu, teoretski? ili tu ima neki rok za prijavljivanje igraca koji je prosao?
Joe D Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 mislim da su vec prijavljeni igraci. zanima me sta ce misko za jaramazom i zagorcem sledece sezone. prvi mi je totalna misterija, uzasno sirov igrac jos uvek. zagorac moze u neki jak evropski klub, ali bi rizikovao da ne nadje ulogu i da se uspori u razvoju. u nba ce tesko. pretpostavljam da ce bar jedan u zvezdu.
Nikodije Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Zagorac je savrsen materijal za Zvezdu. :)
kobni zelaya Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Jaramaz bi bio super za zvezdu, mada nisam siguran da bi radonja igrao sa parom plejeva Vasa i Jaramaz, to je suviše hazarderski za njega. Na 2 i 3 ćemo imati i sledeće godine Dangubića, Gudurića, Lazića (eventualno Simona) + nekog iz FMP, tako da nisam baš siguran da bi za Zagorca bilo dobro da tu igra. Možda je bolje u Partizanu za njega.
Kanzas siti zez Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Misko je pre pocetka sezone rekao da ce na kraju ove sezone Zagorac biti najtrazeniji igrac u Evropi. Povreda mu je poremetila planove pa me ne bi zacudilo da Zagorac ostane jos jednu sezonu, u kojoj ce imati prosecan indeks 25. Ako dodje u CZV ne verujem da ce imati mnogo vecu ulogu nego Danguba, a Misko ne zeli da mu top prospekti dele minutazu sa jos tri-cetiri igraca.
Nikodije Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Misko je pre pocetka sezone rekao da ce na kraju ove sezone Zagorac biti najtrazeniji igrac u Evropi. Povreda mu je poremetila planove pa me ne bi zacudilo da Zagorac ostane jos jednu sezonu, u kojoj ce imati prosecan indeks 25. Ako dodje u CZV ne verujem da ce imati mnogo vecu ulogu nego Danguba, a Misko ne zeli da mu top prospekti dele minutazu sa jos tri-cetiri igraca. Ne brini, Misko drzi Zvezdu u saci, i ukoliko Zagorac dodje budi apsolutno uveren da ce imati sasvim dobar tretman, i verovatno biti prva opcija na toj poziciji. Edited February 16, 2016 by Nikodije
Nemanja Posrbica Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 I ja bih voleo da vidim Zagorca u Zvezdi. Slab draft obećava da će Miško da pošalje na njega sve što može, što dosta utiče na traženost igrača u Evropi.
pbg12345 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 + aranitovic ne znam da li njega planiraju sledece sezone povuci u zvezdu
Joe D Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Ako dodje u CZV ne verujem da ce imati mnogo vecu ulogu nego Danguba, a Misko ne zeli da mu top prospekti dele minutazu sa jos tri-cetiri igraca. pa zato se i pitam, gde ce imati vecu ulogu? isto vazi i za jaramaza. za jokica je bilo jasno da ce pre ili kasnije biti nba igrac i za njega je bio no brainer da ode i sprema se za svoju buducnost tamo. zagorac moze biti nba igrac, ali jednako moze i da ne napravi nista. a evropski klubovi nisu ni blizu posveceni razvijanju svojih talenata i nece ga previse trpeti ako ne da neki konkretan doprinos. da dodam da bi misko verovatno preskocio zvezdu sa svojim top prospektima, pa bih vise sanse dao tome da jaramaz zavrsi kod nas. Edited February 16, 2016 by Joe D
Кристофер Лумумбо Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 obojica ce ostati u megi da odigraju seozu u evroligi pa onda na draft.
Recommended Posts