Zli Gli Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Luvavu i Jaramaz odigrali otprilike najbolje sto mogu, racionalno, bez divljanja, Ivanovic odlican, Jankovic iznenadjujuce dobar, ostali isto doprineli... plus su sutirali korektno slobodna bacanja od pocetka do kraja, sto je do sad uvek bila boljka, i to je bilo dovoljno za pobedu. Cedevita moze bolje od ovoga, naravno, ali svaka cast klincima.
Nikodije Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Cedevita uopste nije odigrala losu utakmicu, njihovi najbolji igraci bili su na nivou onoga sto i inace igraju (Pulen cak i bolji od svog, inace dobrog, proseka) + fenomenalno dete Musa. Al Mega je jednostavno bila bolja. -_- Nije mi jasno Mrsicevo prdjenje o sudjenje, cak i ako je bilo nekih upitnih stvari (recimo ona situacija oko Luvavua u finisu, da li je faul od odbrane ili njegov u napadu) tesko da se moze reci da Cedevita ima lose sudjenje u ligi, dapace. Edited February 2, 2016 by Nikodije
Zli Gli Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nisam obracao paznju kakvo sudjenje ima Cedevita generalno ali je ovo prvi jaci mec u Mitrovici otkako Mega igra ovde da nije bilo na strani gostiju, dakle Zvezde, Buducnosti, do skoro i Partizana.. Ovde je bilo u najmanju ruku egal, uz vise gresaka na obe strane. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Segundo Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Kakav presing igra Mega, ovi Cibonini za 12, 13 minuta gube loptu pri izvođenju nekoliko puta, jednom nisu ni uspeli da izvedu za 5 sekundi. Ukupno 12 izgubljenih. Svaka čast. Može li neko da mi razjasni pravilo dobijanja tehničke prilikom onog hvatanja lopte nakon koša tvog tima? Razumem da se dobije za neko sklanjanje lopte, odugovlačenje, ali sada je Ivanoviću lopta bukvalno upala u ruke, on je samo dodao sudiji, ovaj mu odmah lupio tehničku. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Timmi Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 ne smije da dira loptu, jer protivnicka ekipa ima pravo da je izvede bez ovjeravanja sudije. i lopta ne upada u ruke sama od sebe.
Segundo Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Aha, jasno. Pomislih da je to, ali mi se cini da se mnogo puta tokom utakmice desi da je nakon koša neko uhvati, pa ostavi protivniku da izvede ili spusti na parket. Kada rekoh da je upala u ruke, mislio sam da je bio bas tu ispod kosa u momentu padanja... Ali da, jasno mi je i to što kažeš. [emoji4] hvala na pojašnjenju. Da se vratim na utakmicu, 51 poen za poluvreme, baš sexy košarka, svi određuju zadatke u odbrani, svuda ih ima, raznovrsnost u napadu, sjajni za gledanje. Edit: Kaba već 3,4 utakmice koje gledam za redom pravi potpuno nepotrebne faulove i to obično u trenucima kada već ima dovoljno da sledećim upada u problem. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Edited February 7, 2016 by Segundo
kobni zelaya Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Super igra Mega. Jedino što Kaba i Nikolić imaju tri faula, tu može da bude problema. Savović više nije u Megi?
MiddleClass Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ogromna je bila dvojka na Megu. Jel ostalo toj Ciboni ista osim imena?
Кристофер Лумумбо Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 jel dominirao zuti westbrook?
Segundo Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 jel dominirao zuti westbrook?Držali veći deo utakmice nekih 10 razlike, ali je Cibona uspela da pridje na samo 3. Žuti u 4/4 sa dve trojke vratio razliku i na neki način prelomio utakmicu. Mislim da je završio sa 14 poena. Od ostalih, istakli se Luvavu sa 20ak poena, bez promašaja sa bacanja, 3,4 trojke, Zagorac dabl-dabl. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Nikodije Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Odbrana Mege je impresivna, iako su juce rotirali svega osam igraca, u 40. minutu su igrali istim intenzitetom kao na pocetku, cudo kako su spremni.
Joe D Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Vide li neko odakle je zakucao luwawu malopre
harper lee Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Jankovic izdominirao na kraju. Prvo je usao u putanju Zagorcu nicim izazvan kako bi ovaj napravio korake o onda 'ladno ispusti loptu iz ruke u aut nakon skoka.
Recommended Posts