Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Jebem ti ovu Budućnost šugavu, najogavniji tim koji postoji.

Posted

jebeni tadija preokrenuo sa dvije trice. da je igrao za zvezdu, bili bi airballovi.

Posted

jebiga.sjajna je mega.mladji jaramaz je car.simeunovic borac.luvavu i onaj drugi francuz nba.(zalizani je mamic=tvorza.molim topik za ova dva krimosa)

Posted (edited)

Kakav bulsit na kraju, kakva tragedija da mrtvi Tragija presudi ovoliko gotivnoj Megi + odvratna arbitraza, ono sa Jaramazom je bio cist continuation, trebalo je 2+1, tu bi mozda resili utakmicu.

Edited by Nikodije
Posted

Kakav bulsit na kraju, kakva tragedija da mrtvi Tragija presudi ovoliko gotivnoj Megi + odvratna arbitraza, ono sa Jaramazom je bio cist continuation, trebalo je 2+1, tu bi mozda resili utakmicu.

+1

Nema dileme da je ono sudijski kretenluk.ne znam da li je u skladu sa pravilima.ako jeste,treba to menjati.evo sad slicno su dali ertelu kos + bacanje.

Posted

jebes poraz, bitno je da je barem po statistici jaramaz dobro odigrao. covara, kaparisi.

Posted

Al kako je Dzaramaz zveknuo dve step back trojke preko ruke, svaka mu cast.

Posted (edited)

Nisu samo tu sudije pogurale Buducnost, bilo je mnogo situacija u njihovu korist i generalno su djetici govna, skoro svi, ali opet su ovi iz Mege sami sebe sjebali. Klasika, kao i protiv Zvezde svaki put, brdo promasenih bacanja i izgubljenih lopti i slicnih gluposti, plus je Tadija majmun zabo one dve trojke i vratio ih u zivot. Magarac se ponasao kao da ima 18 godina, neki klinci na tribini iza kosa gde sam i ja sedeo su ga prozivali i psovali a on se primio i pokazivao kurac i kao pokazivao da se nadju posle meca na izlazu, jebem ga u usta sabanska. Odvratna je Buducnost, jedva cekam da ih Zvezda kara u plejofu najstrasnije.

Edited by Zli Gli
Posted (edited)

Karace ih Mega u polufinalu ako ostanu prvi, o Zvezdi i Cedeviti da ne pricamo.

Edited by Nikodije
Posted

karace ih mega bez sumnje, samo ce misko morati da dovede nekog unutra ako je jankoviceva povreda ono sto lici da jeste.

Posted

A na sta lici? Nisam video neke informacije povodom toga.

Ako ce dovesti nekoga, valjda nece nekog Sulovica.

Posted

Ja ne znam sta ste vi videli u Jankovicu, decko osim sto je prilicno snazan (iako ne deluje bas tako) i osim sto je veliki borac nema nista drugo. Jezivo se snalazi sa zicerima pod kosem, previse voli da pripaljuje trojke za svoju poziciju, ne gradi dobro na defanzivnom skoku... Meni licno se ne svidja, mada mi je svakako zao sto se povredio.

Posted

Jeste da Janker™ ima drvene ruke, ali je vrlo mobilan za poziciju, cak i kontre istrcava, bas steta ako je nesto teze.

Posted

Pa sta vredi sto je mobilan kad lose resava situacije 1 na 1 sa kosem :D Imao je i veceras dve takve, kao da ima strah od zicera, ne znam koji mu je.

Posted (edited)

Pa vredi u odbrani recimo. Mega generalno igra dobru odbranu, skoro da nemaju loseg defanzivca u timu. Npr. Tragija je protiv Zvezde izgledao kao Novicki, a veceras osim one dve trojke sa 8 i po metara nije odigrao nista jer mu nisu dali. A i te dve je dao kada su iz igre ispali i Janker i Nikolic.

Edited by Nikodije