Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

care.

steta sto i poslednja nije bila za tisucu...

Posted

Bila bi da minut pre toga nisam iz nekog cudnog razloga igrao 3 tisuce na Tajfun uzivo protiv Cibone, na 39:42. Posle toga je Cibona napravila otprilike 15:0. Bio dobar stotinak evra ukupno juce a imao mnogo bacenih para, na Tajfun i Zadar izmedju ostalog, ali bitno je da je Mega ispostovala. Svi ostali su rokali keca pre i tokom meca, i ja sam cak pricao da je mec unapred dogovoren i prodat, da Mega ne sme dobiti, ali ipak igrao dvojku i dobise.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

To navijači onog trećeg kluba oduvek pričaju da nas Mega pušta i da je namešteno. Eno pogledaj sinoć komentare po sajtovima za vreme tekme. Kolika je to je uverenost bila da Mega pušta nije normalno.

Bolest. Velika.

Posted

A ti si posebna priča :) Pričaš da je meč namešten, A ovamo igraš suprotno od toga.. Lomili se navijač u tebi i kockar. Pobedio kockar :d

Posted

ispravio sam malo

A ti si posebna priča :) Pričaš da je meč namešten, A ovamo igraš suprotno od toga.. Lomili Dogovorili se navijač radnik u kladionici u tebi i kockar. Pobedio kockar Pobedili obojica :D

Posted

Pricom namice pare za kladionicu, a igrom za svoj dzep. win win

Posted

Pa pogledajte neke faulove koje su pravili igraci Mege, najvise Luvavu i Nikolic, ono na Partizanovoj polovini bez ikakve potrebe. Iskreno, mislio sam da je mec odradjen pre pocetka ali kurac, zajeb. A u kladionici uglavnom igram velike kvote, nista cudno.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Samo 2.25 na Megu a ima da nas otresu djetici samo tako, pregazice nas k'o plitak potok. Poklon 1.55 na dvojku i h2 -2.5, bice 15 razlike.

Posted

nevjerovatno kako su ponovo izgubili.