Jump to content

KK Mega Vizura

Featured Replies

care.

steta sto i poslednja nije bila za tisucu...

Bila bi da minut pre toga nisam iz nekog cudnog razloga igrao 3 tisuce na Tajfun uzivo protiv Cibone, na 39:42. Posle toga je Cibona napravila otprilike 15:0. Bio dobar stotinak evra ukupno juce a imao mnogo bacenih para, na Tajfun i Zadar izmedju ostalog, ali bitno je da je Mega ispostovala. Svi ostali su rokali keca pre i tokom meca, i ja sam cak pricao da je mec unapred dogovoren i prodat, da Mega ne sme dobiti, ali ipak igrao dvojku i dobise.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

To navijači onog trećeg kluba oduvek pričaju da nas Mega pušta i da je namešteno. Eno pogledaj sinoć komentare po sajtovima za vreme tekme. Kolika je to je uverenost bila da Mega pušta nije normalno.

Bolest. Velika.

A ti si posebna priča :) Pričaš da je meč namešten, A ovamo igraš suprotno od toga.. Lomili se navijač u tebi i kockar. Pobedio kockar :d

ispravio sam malo

A ti si posebna priča :) Pričaš da je meč namešten, A ovamo igraš suprotno od toga.. Lomili Dogovorili se navijač radnik u kladionici u tebi i kockar. Pobedio kockar Pobedili obojica :D

Pricom namice pare za kladionicu, a igrom za svoj dzep. win win

Pa pogledajte neke faulove koje su pravili igraci Mege, najvise Luvavu i Nikolic, ono na Partizanovoj polovini bez ikakve potrebe. Iskreno, mislio sam da je mec odradjen pre pocetka ali kurac, zajeb. A u kladionici uglavnom igram velike kvote, nista cudno.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Samo 2.25 na Megu a ima da nas otresu djetici samo tako, pregazice nas k'o plitak potok. Poklon 1.55 na dvojku i h2 -2.5, bice 15 razlike.

dobija mega lagano

Povredi se jankovic.valda nije ozbiljno

Kakva su govna pogana ove sudije.

jebala ih bacanja ih jebala

nevjerovatno kako su ponovo izgubili.

Kako su se izglupirali na kraju...