October 4, 20159 yr http://uproxx.com/dimemag/2015/10/serbian-team-insane-uniforms/2/ KK Mega Leks were in action on Thursday in their new uniforms where they took on another Serbian team that was dressed just slightly less ridiculously, wearing red jerseys with white stripes.
October 4, 20159 yr Milojevic: “Imamo mnogo problema. Nikola Ivanović sigurno neće igrati, uz Zagorca i Kabu, dok je Janković pod velikim znakom pitanja i velike su šanse da će i on preskočiti utakmicu."
October 4, 20159 yr Author zvezda mora da lomi ruke da bi nas dobila, partizan rutinski odradjujemo. evroliga!!!
October 12, 20159 yr Dobra Mega. Baš lepo igraju klinci. U kakvom je stanju ovaj drugi francuz? Kada kreće da igra? Valja li?
October 12, 20159 yr to bre. oba francuza su nekakvi nba prospekti za pocetak druge runde. sad vidim da je luwawu cak 20. na draftexpressu, vjerovatno nakon par partija na pocetku lige. moze li mega do 4 mjesta, a? za sad dva poraza u gostima kod velikih favorita. Edited October 12, 20159 yr by Timmi
November 8, 20159 yr Koliko sam ispizdeo zbog Aranitovica veceras...sahranio je Megu protiv Cedevite svojim silovanjem, 2 od 11 iz igre
November 14, 20159 yr Ako dobijemo 10 razlike idemo u prvu polovinu tabele... vidis da nije toliko strasno :)
November 15, 20159 yr Moram naci negde snimak, kazu mi ovi moji sto su gledali da sam bio na televizor. Naravno, klasika, "nos nije mogao da ti stane u kadar, hahaha, hohoho"... :D Inace, sudije su opasno pogurale Megu u vise situacija, sto valjda znaci da smo postali neki faktor u ovoj simpaticnoj ligi. Misko Bogotac, Luvavu doktor kosarke