Psihodelija Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 zagorac ce biti novi mvp™ lige, nema tu mnogo dileme kod miska. to je i najavio kod tegija ono skoro kad je gostovao.
pbg12345 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 sto? cenis da u poslednjem trenutku ipak dolazi kod nas? ili da i mi idemo istim putem, pustamo el sezonu niz vodu u rezultatskom smislu i izlazemo dangubu :(
Joe D Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 A sto bi bio? Zato sto je Misko rekao? Jel ce on i koseve da daje umesto njega? Zagorac ce zapravo bez Mljenovica i Jokica imati problem da unapredi brojke u odnosu na poslu sezonu, mnogo ce manje prostora imati, a mnogo vise zavisiti od sopstvene kreacije.
Psihodelija Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) ok, ali nece mega igrati sa 3 igraca u petorici sada kada su otisli miljenovic i jokic. a njihove poene ce misko vecinski prepisati™ zagorcu. Edited July 17, 2015 by Psihodelija
Joe D Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Uozbilji se, to sto pises je kosarka iz vizure malog Djokice. Misko ne prepisuje niti pripisuje koseve, vec igraci ubacuju loptu kroz obruc. Uzasno smara to stalno drvljenje o nabijanju statistike koje iskljucuje bilo kakvo gledanje utakmica i slicne nepotrebne stvari.
Psihodelija Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) nemoj biti bukvalista. kao sto je jokic projektovan pred proslu sezonu za igraca koji ce vise paznje obratiti na statistiku nego na bilo sta drugo, tako ce sada biti i sa zagorcem. neka bude da sam mali djokica, ali misko je bez uvijanja kod tegija rekao nesto tipa "zagorac sigurno ostaje i bice noseci igrac mege i najefikasniji igrac u ligi". naravno da ce on sam morati da ubacuje loptu kroz obruc, ali talenat za tako nesto mu sigurno ne nedostaje. Edited July 17, 2015 by Psihodelija
Joe D Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) nemoj biti bukvalista. kao sto je jokic projektovan pred proslu sezonu za igraca koji ce vise paznje obratiti na statistiku nego na bilo sta drugo, tacno, za one koji ni ne umeju da obrate paznju na nesto drugo. zagorac ima dosta talenta, nema kvaliteta da bude priblizno efektivan u kontinuitetu na terenu kao jokic, i ne moze mu misko odrediti da to bude. zvanicno predvidjam 13-15 indeksnih poena po mecu i dosta oscilacija. Edited July 17, 2015 by Joe D
Psihodelija Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) ok, to cemo videti na kraju sezone. nego ovo za jokica. jel mislis da nije mogao bolje da iskoristi sezonu i da je ovo sto je igrao u megi bilo usmereno ka njegovom razvoju a ne ka nabijanju statistike? i da li bi mozda sa drugacijom ulogom mega mozda bolji rezultat prosle sezone? nisam ni napisao da jokic nije obratio paznju ni na sta drugo, vec da je prosto isprojektovan da bude ono sto je postao na kraju sezone. to da zagorac nema kvalitet da bude efektivan kao jokic je jasno, niti sam to negde napisao. ali mu misko sigrno moze odrediti ulogu koja ce ga izbaciti u prvi plan, a mali ima dovoljno talenta da to iskoristi. Edited July 17, 2015 by Psihodelija
pbg12345 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 A sto bi bio? Zato sto je Misko rekao? Jel ce on i koseve da daje umesto njega? Zagorac ce zapravo bez Mljenovica i Jokica imati problem da unapredi brojke u odnosu na poslu sezonu, mnogo ce manje prostora imati, a mnogo vise zavisiti od sopstvene kreacije. o jbt :D salim se malo. a u svakoj sali... mega ima taj obicaj da progura igraca i kroz brojke, na kraju krajeva i misko je to sam kazao. zagorac bi trebalo da je najtalentovaniji u ovoj grupi (francuze izuzimam jer blage veze nemam ko su), ume da bude produktivan i voli loptu u rukama. mada, daleko od toga da ja tvrdim da ce u tome i uspeti i uopste i insistirati na tome ako sa pocetka zalici na to kako ti predvidjas da ce izgledati @psihodelija zar cinjenica sto ga je (prilicno sigurno) ugurao u nba ne govori da su uradili ispravan posao?
Timmi Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 po mock draftu za sledecu godinu francuzi su tu najveci talenti. kako mislite da mega nije bila usmjerena ka jokicevom razvoju? sta koji kurac
pbg12345 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 po mock draftu za sledecu godinu francuzi su tu najveci talenti. kako mislite da mega nije bila usmjerena ka jokicevom razvoju? sta koji kurac aha. hvala. onda gresim. poznajem donekle ove nase klince ko misli ovo za jokica? ja kazem da su za jokica ocigledno uradili odlican posao jer su ga ubacili u nba. jasno je da je to odlican posao i za (megu) miska
Кристофер Лумумбо Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 polako, verovanto im nisu merili raspon ruku, mozda ispadnu sa liste zbog toga.
Timmi Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 pa evo veli covjek, nista razvoj samo statsi. kao da ti kosevi samo tako dolaze. odlucio misko.
Recommended Posts