Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ako dovedemo Dunstona kupujem kartu za onu najskuplju ložu. :D

Danstona mozes samo da sanjas ali nekog crnca slicnih karakteristika bismo mozda i mogli da ubodemo. Sa takvim igracem i Cirbesom na petici koji ce da rudare ispod kosa Jokic bi picvajz pravio.

U svakom slucaju, ako uopste ima sanse za takav scenario znacemo veoma brzo. Tesko da ce Radonjic cekati neki septembar da uzima Jokica, ako ga bude hteo i ako Misko bude hteo da ga da trazice da ga Gacevic uzme u ruke jos preko leta da mu malo iscedi mast. Ono sto je Radonjicev strucni stab uradio sa Bobijem je velika preporuka, covek je zategnut kao sajla. Kad se samo setim kakva je panika bila zbog njegovog zdravlja kad je potpisivao a on odigra sezonu kao da je od valirijskog celika.

Posted

Da, pre dve godine svi smo mislili da su vece sanse da Bobi padne i da se polomi, nego da bude neki ozbiljan faktor u Evroligi.

Mozda bi Cirbes, Jokic, Tejic, Mitrovic + Danston™, bila prevelika guzva, al u slucaju dovodjenja Jokica ne bih imao nista protiv da se Luka proda.

Posted (edited)

Da, pre dve godine svi smo mislili da su vece sanse da Bobi padne i da se polomi, nego da bude neki ozbiljan faktor u Evroligi.

Mozda bi Cirbes, Jokic, Tejic, Mitrovic + Danston™, bila prevelika guzva, al u slucaju dovodjenja Jokica ne bih imao nista protiv da se Luka proda.

Ne bi bila ne znam kakva guzva, samo bi se Kalinic oprostio od pozicije cetiri, verovatno na svoje veliko zadovoljstvo. Ovo sto smo mi radili ove godine sa samo cetiri visoka igraca, od kojih jedan tinejdzer, realno je bio ozbiljan rizik. Da je Cirbesova povreda bila teza mogli smo komotno da izgubimo finalnu seriju od Cedevite. 7 + 5 u odnosu niski - visoki je neki standard za kosarkaski tim, ima trenera koji cak vole i 6 + 6. Mogao bih mirne savesti da zamisli sastav, recimo:

Vilijams, Jovic

Dzenkins

Guduric (Zagorac?), Lazic

Dangubic, Kalinic

Mitrovic, Tejic

Jokic

Cirbes, Danstonoliki

i da mi bude dobro. :s_a:

Edited by harper
Posted

U obe svoje Zvezdine godine, Radonjic je igrao sa 4 visoka, cak i ako bude prosirivao rotaciju, to ce pre da bude neki mladji igrac koji ce cekati svoju sansu, nego da ravnopravno forsira pet igraca. Sada vec i Tejic ceka ozbiljne minute dogodine, a u ovakvom rasporedu ih ne bi dobio.

Posted

Ne bi bila ne znam kakva guzva, samo bi se Kalinic oprostio od pozicije cetiri, verovatno na svoje veliko zadovoljstvo. Ovo sto smo mi radili ove godine sa samo cetiri visoka igraca, od kojih jedan tinejdzer, realno je bio ozbiljan rizik. Da je Cirbesova povreda bila teza mogli smo komotno da izgubimo finalnu seriju od Cedevite. 7 + 5 u odnosu niski - visoki je neki standard za kosarkaski tim, ima trenera koji cak vole i 6 + 6. Mogao bih mirne savesti da zamisli sastav, recimo:

Vilijams, Jovic

Dzenkins

Dangubic, Kalinic

Mitrovic, Tejic

Jokic

Cirbes, Danstonoliki

e, ajde idi sastavljaj cokijev tim van moje teme. razidji se!!!

Posted

e, ajde idi sastavljaj cokijev tim van moje teme. razidji se!!!

Izvini Cegi, nece se ponoviti. <_<

Posted (edited)

Vilijams, Jovic

Dzenkins

Dangubic, Kalinic

Mitrovic, Tejic

Jokic

Cirbes, Danstonoliki

Iznesemo sezonu s Tejarom, i taman kad je na njega red da se nametne kao ravnopravni clan rotacije, ti dovodis Jokica i crnu zver da ga uguse :isuse:

Edited by Calavera
Posted

Iznesemo sezonu s Tejarom, i taman kad je na njega red da se nametne kao ravnopravni clan rotacije, ti dovodis Jokica i crnu zver da ga uguse :isuse:

Ne smem da ti odgovorim opsirno, ljutice se Kojot. Samo kratko, igrac koji je u 12 evroligaskog tima jeste ravnopravni clan rotacije, a nigde ne pise da ce Tejic nuzno biti peti visoki igrac po minutazi. Odlaskom Bobija mi gubimo prosecnih skoro 30 minuta u evroligaskoj rotaciji i to 30 minuta MVP-a regularnog dela Evrolige. To mora da se nadoknadi i u minutima i u ucinku.

Posted

Ne smem da ti odgovorim opsirno, ljutice se Kojot. Samo kratko, igrac koji je u 12 evroligaskog tima jeste ravnopravni clan rotacije, a nigde ne pise da ce Tejic nuzno biti peti visoki igrac po minutazi. Odlaskom Bobija mi gubimo prosecnih skoro 30 minuta u evroligaskoj rotaciji i to 30 minuta MVP-a regularnog dela Evrolige. To mora da se nadoknadi i u minutima i u ucinku.

Svakako, tako se i Rebic naigrao Evrolige ove sezone. I naravno da ce biti peti visoki, vise minuta od Luke i Jokica nece dobiti pa sve da dubi na trepavicama na treninzima.

Posted

Pa nije nikakva dekadencija da igraju Jokic i Mitrovic pre Tejica. Ne priziva se povratak Tadije, nego se bira talentovaniji od dvojice klinaca.

Koje slatke muke, a pre par godina nam je jedan Uros Nikolic bio najbolji igrac pod kosem...

Coki legendo!!!

Posted

A jedan od ta dva klinca je proveo citavu sezonu s timom i celicio se za ozbiljnu minutazu dogodine, dok je drugi ladio jaja u Megi. Nema potrebe za tolikim bahacenjem.

Da ne pricamo sto je Tejara za sad jedini primer da nam mladje kategorije nisu toliki promasaj, ako bi sad doveo Jokica posrao bi se po tome za sledecih nekoliko godina. Sta mislis, koliko ce ovih klinaca u FMPu posle toga cekati svoju sansu umesto da zapale napolje poput Stojanovica?

Posted (edited)

A jedan od ta dva klinca je proveo citavu sezonu s timom i celicio se za ozbiljnu minutazu dogodine, dok je drugi ladio jaja u Megi. Nema potrebe za tolikim bahacenjem.

Da ne pricamo sto je Tejara za sad jedini primer da nam mladje kategorije nisu toliki promasaj, ako bi sad doveo Jokica posrao bi se po tome za sledecih nekoliko godina. Sta mislis, koliko ce ovih klinaca u FMPu posle toga cekati svoju sansu umesto da zapale napolje poput Stojanovica?

Vazi. Sad treba da otpustimo svakog igraca starijeg od 22 godine da se, mozes misliti, ne bi uvredio i otisao neki od klinaca koji minut ozbiljne kosarke u zivotu nije video a treba da igra u Evroligi. To su, naravno, totalne gluposti, u sportu je konkurencija uvek bila najbolji garant napretka igraca. Zvezda nije razvojni tim vec ekipa koja ce ako sve bude kako treba sledece godine opet igrati preko 80 utakmica, od kojih 24 na najvisem kosarkaskom nivou koji postoji u Evropi. Ko moze da odgovori na zahteve takmicenja igrace, ko ne moze sedece na klupi i mahace peskirom. I ko ti uopste garantuje da ce se upravo Jokic izboriti za najvecu minutazu od visokih igraca? Zasto, na primer, Dangubic ne igra ove godine po 25 minuta?

Mozes misliti, treba opet da igramo sa cetiri igraca u reketu jer je neki forumski navijac zamislio da Marko Tejic mora da ima odredjeni broj minuta sledece godine, a ako se to ne desi otici ce nam Brano Djukanovic. Eto tragedije nevidjene.

Edited by harper
Posted

Ne bi sad da ulazim u detalje o tome ko je ladio jaja, a ko se čeličio. Ono što je činjenica da je Jokić je ipak igrao za razliku od Tejića koji je sedeo na klupi i trenirao.

Okreni-obrni bilo bi suludo propustiti Jokića ako bude ponuđen. Njemu je malo falilo da bude ode u Real ili Barsu, pre je bahaćanje da ga ne dovedeš jer si kao već popunjen nego da ga dovedeš.

Posted

Ne vidim da je Kalinicu (ili njegovom klubu) problem da igra na 4. Bio je odlican i tamo.

Posted

kojote, sto ne pobanujes sve ovo?