Zli Gli Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Jokara promasio kucanje 1 na 1 sa obrucem, pre toga zakuvao sa Brajantom, zanimljiv mec za sad. Bice izmedju 195 i 300 poena, lagano.
Zli Gli Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Mnogo krljanja, bespotrebnog zakuvavanja (Jokic sa Brajantom, Micic u drugom sa nekim..), mnogo promasenih zicera i suteva i na kraju zasluzena pobeda Bajerna. Miskove najavljivacice u kaficu PSC Pinki:
Кристофер Лумумбо Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 (edited) Jesi ih vodio kuci da im pokazes televozor od 40"? Edited April 12, 2015 by Кристофер Лумумбо
Hamlet Strašni Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 I da im daš malo nasečene jabučice... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Zli Gli Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Jesi ih vodio kuci da im pokazes televozor od 40"? 42" Nisam, bio sa nekim drugim zenama pa nisam smeo da idem u kafic da se druzim i slikam sa Karijem...
Zli Gli Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nesto tipa 82:89, ne secam se tacno. Drzala se mega do minut-dva pred kraj i onda se ovi odvojili i tako nesto je zavrseno.
kobni zelaya Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=05&dd=07&nav_id=989336
Heaviside Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Kojote, Posrbice i ostali koji se razumete u NBA početnike, zar mu nije rano?
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Posle ove sezone bolje pitanje je moze li uopste. Nije napredovao.
Heaviside Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 da i meni tako deluje, al rek'o aj da proverim, možda sam subjektivan jer me iz neobjašnjivih razloga dečko malo nervira. Pa šta misliš, gde će sledeće sezone? Neki evroligaš? Ja nisam siguran ni da u dobrom evroligašu može da ima dobru minutažu sledeće godine.
pbg12345 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 (edited) videh ovu vest danas u novostima, pomislio da novinar lupeta gluposti da popuni par redova svakako nisam neko ko se razume u nba, ali gledajuci jokicev ucinak protiv recimo metalca proslo kolo dleuje da mu zaista jos nije vreme za nba sa druge strane, slicno se pricalo i za nurkica, koji je imao isto godina kao jokic sad, a dobio je ok minutazu i dobro je iskoristio a ako bi ovaj otisao, sta bi bilo sa nurkicem? on ide iz denvera? nesto sumnjam da bi se neki nba tim oslonio na centarsku liniju nurkic - jokic :) da i lovernj je tamo. sve "nasi":O Edited May 8, 2015 by pbg12345
theanswer Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Nurkić iz prošle sezone je izgledao prilično bolje nego Jokić ove.
Nemanja Posrbica Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Sa stanovišta minutaže u NBA i kratkoročno i dugoročno, nisam optimista, ali igrači imaju najviše prostora da napreduju u NBA. Igrao ili ne, odlazak u NBA ti pruža puno šansi za individualni napredak koji on nema ovde, niti verovatno ni u jednom timu Evrope. Normalno, bilo je igrača iz Evrope koji su tako odlazili i nakon toga se vraćali u Evropu i igrali ispod očekivanog nivoa, a isto tako igrači su se prilično dobro razvijali i u Evropi. Nema tu nekog pravila. Mile Ilić je otišao u NBA, nije napredovao ništa. Tekst na koji sam ja naleteo je pričao o letnjoj ligi, gde zaista verujem da će Miško poslati, a nije isključeno ni da kao i prošle godine ode tamo na usavršavanje tokom leta. Denver je sada u nekom prelaznom periodu. Promašili su sa trenerom, traže novog, nisu ušli u play-offs, puno promena tokom sezone, Lawson traži izlaz iz tima... Ne baš idealna situacija za mladog igrača. Imaju već četiri igrača pod ugovorom na visokim pozicijama za narednu sezonu (Faried, Nurkić, Hickson i Lauvergne). Nedović i Kuzmić su odabrali tu opciju da sede na klupi i igraju razvojnu (i eventualno dobiju šansu), kako bi napedovali sa NBA trenerima. Ono što su oni imali je donekle sigurnost da neće biti trejdovani, jer je GSW trenutno daleko stabilnija franšiza od Denvera. Mislim da se previše očekuje od Jokića. On je 95' godište, što znači da bi mu izlazni draft bio tek onaj u 2017. godini. Očekujem od Mitrovića, Dangubića, što da ne i od Kalinića da dodatno napreduju, a ovde se secira centar koji ima dvadeset godina, koji za svoje godine prilično razvijen igrač, pogotovo kada se uzme u obzir da je kasno krenuo da se bavi košarkom. Ono što znam je da mora da ide iz Mega Vizure i da se oproba na višem nivou. Da li će to biti Evropa ili NBA, zavisi od njega i Miška.
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 da i meni tako deluje, al rek'o aj da proverim, možda sam subjektivan jer me iz neobjašnjivih razloga dečko malo nervira. Pa šta misliš, gde će sledeće sezone? Neki evroligaš? Ja nisam siguran ni da u dobrom evroligašu može da ima dobru minutažu sledeće godine. pa hteo je da ga uvalja spacnima ali nisu progutali pricu . slazem se sa tobom, zato mislim da je zvezda jos uvek najrealnija opcija, samo je zajebano sto i u zvezdi moze da igra samo ako cirbes igra prvog centra. on fizicki nije uospte napredovao, to je najveci problem.
Recommended Posts